Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

“Βόμβα” με απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου – Θρυαλλίδα… εξελίξεων με φόντο “Β. Τατούλης” και Περιφέρεια

“Βόμβα” από απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου γύρω από τα όσα συμβαίνουν και σχετίζονται με εργολαβίες της “Β. Τατούλης και Σια ΟΕ” για έργα που έχει αναλάβει από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Σε προσυμβατικό έλεγχο ο οποίος και έγινε – και μάλιστα η απόφαση αυτή κοινοποιήθηκε μια ημέρα πριν την περιβόητη συνέντευξη Τατούλη στην Τρίπολη με εκείνα τα σκηνικά που έκαναν τον γύρο της Ελλάδας – γίνεται γνωστό προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων πως απορρίπτεται η σύμβαση για το έργο “κόμβος Ισθμού – Επιδαύρου ασφαλτοστρώσεις” προϋπολογισμού 900.000€, με αιτιολογία τη συγγενική σχέση πρώτου βαθμού της εταιρείας “Β. Τατούλης και Σια ΟΕ” και των ιδιοκτητών της με τον απερχόμενο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη με βάση την κείμενη ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία των δημοσίων έργων!!!
Η εξέλιξη αυτή αν μη τι άλλο – όπως την παρουσίασαν τα parapolitikaargolida.gr και το supertvkorinthos.gr – αποτελεί μια… θρυαλλίδα εξελίξεων για τα όσα έχουν γίνει εδώ και καιρό, με τα ερωτήματα να παραμένουν πολλά.
Δείτε αναλυτικά την απόφαση εδώ και εδώ
 

Ακολουθεί ο σχολιασμός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST και τα όσα σημείωσε ο δικηγόρος Παναγιώτης Γιαννόπουλος για το θέμα.