Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Β. Παπαμικρούλης: “Όποιος συνεργαστεί με τον Τατούλη θα είναι σα να πέφτει μόνος του στη λάσπη!”

Σκληρή κριτική στην απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου, άσκησε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Μπουντρούκα Βαγγέλης Παπαμικρούλης, μιλώντας στον Best 97,3.

Ο κ. Παπαμικρούλης, επεσήμανε πως ο επόμενος περιφερειάρχης θα βρει πολλά σκάνδαλα κρυμμένα κάτω από το… χαλί της Περιφέρειας και εκφράζοντας την αισιοδοξία πως ο συνδυασμός του θα είναι στο δεύτερο γύρο των εκλογών -αλλά ακόμη και αν αυτό δε συμβεί- τόνισε πως θα μπορεί να συνεργαστεί και με τον κ. Νίκα και με τον κ. Δέδε, παρά την κριτική που τους άσκησε, όχι όμως με τον Πέτρο Τατούλη.

Ιεραρχώντας τις προτεραιότητες του συνδυασμού και του Γιάννη Μπουντρούκα, ο οποίος όπως είπε δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, αλλά ένας επιτυχημένος άνθρωπος, τεχνοκράτης που δε δίστασε να αφήσει την… καρέκλα του, για να ασχοληθεί με τα προβλήματα του κόσμου, δικαιώνοντας όσους τον πιστεύουν, μίλησε για το δρόμο Καλαμάτα – Ριζόμυλος που πρέπει να περνά μέσα από τη Μεσσήνη, το αεροδρόμιο, το Φιλιατρινό φράγμα, το αλιευτικό καταφύγιο του Μαράθου, τα αντιπλημμυρικά και φυσικά τον τουρισμό, αλλά όχι σαν την «Μυθική Πελοπόννησο».

«Πάνε στις εκθέσεις, φωτογραφίζονται και γυρίζουν και δεν ξέρει κανένας μας που πήγαν τα λεφτά, τι έγινε και ποιο το αποτέλεσμα», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και στο μεγάλο στόχο του συνδυασμού που είναι η συγκρότηση γραφείου στις Βρυξέλλες για τα κονδύλια από το ΕΣΠΑ κυρίως και την παρακολούθησή τους.

Κλείνοντας, ξεχωριστές ήταν οι αναφορές του κ. Παπαμικρούλη ως παλιού παράγοντα της ομάδας της Καλαμάτας, στη βαριά ήττα της «Μαύρης Θύελλας» από τον Ασπρόπυργο και τον κίνδυνο να μην ανέβει κατηγορία, κάνοντας λόγο για… αγέλη που εκμεταλλεύεται και χαρακτήρισε την ήττα αυτή, έγκλημα και συντριβή ζητώντας να φύγουν όλοι!