TOP

Δείτε: Έτσι… πρέπει να γίνει η μετάβαση στη νέα κανονικότητα – Οι Πρόεδροι 8 Επιμελητηρίων “χτύπησαν” καμπανάκι για άμεσες ενέργειες στήριξης (video)

Λίγες ώρες μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού και τις ανακοινώσεις των Υπουργών για τη μετάβαση στη… νέα κανονικότητα, μια αναφορά κυριαρχούσε, πως… τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Από την αποθέωση στο… ανάθεμα είναι μικρή η απόσταση και η Κυβέρνηση καλείται να λύσει ένα εξαιρετικά δύσκολο σταυρόλεξο που περιλαμβάνει μια πρωτόγνωρη φάση «δοκιμών» και νέων καταστάσεων στην κορωνοϊκή εποχή.

Η οικονομία και η πραγματικότητα που αποτυπώνεται στο ταμείο της λήξης των περιοριστικών μέτρων μεταφέρθηκε με τον πιο σχηματικό τρόπο και με στοιχεία, αριθμούς και γεγονότα από τους Προέδρους 8 Επιμελητηρίων σε ένα τηλεοπτικό πρωτόγνωρο εγχείρημα στην τηλεόραση BEST σε ζωντανή μετάδοση.

Οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Πλάτωνας Μαρλαφέκας (Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας), Βαγγέλης Ξυγκώρος (Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας), Γιάννης Τρουπής (Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αρκαδίας), Φώτης Δαμούλος (Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αργολίδας), Παναγιώτης Πιτσάκης (Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας), Ιωάννης Παναρίτης (Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λακωνίας), Κώστας Νικολούτσος (Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηλείας), Φώτιος Κόττης (Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ζακύνθου), περιέγραψαν την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε και στάθηκαν σε μια σειρά προτάσεων που επιβάλλεται να εφαρμοστούν άμεσα για να υπάρξει η αναγκαία επανεκκίνηση της οικονομίας. Σημαντική και η συμμετοχή του κόσμου μέσα από το διαδίκτυο που κατέθετε τις δικές του ερωτήσεις…

https://www.facebook.com/bestkalamata/videos/238529424134867/