TOP

Δείτε απόψε στις 21:00 στην τηλεόραση Best τη συνέντευξη Καπέλιου για όσα τον κατηγορούν μετά το πόρισμα “φωτιά” για το Μάτι

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best στις 21:00 τη συνέντευξη του πρώην Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλη Καπέλιου, ο οποίος απαντά σε όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σε δημοσίευμα της “Καθημερινής”, με αφορμή το πόρισμα για τη φονική φωτιά στο Μάτι. “Θαψ’ τα γιατί θα σε σκίσουμε”, τιτλοφορείται το πρωτοσέλιδο, σύμφωνα με το οποίο ο τότε αρχηγός της Πυροσβεστικής, Βασίλης Ματθαιόπουλος, φέρεται να κάλεσε τον αξιωματικό του Σώματος στον οποίο είχε ανατεθεί η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για το Μάτι, να αποκρύψει στοιχεία και ονόματα και να αποδώσει την πυρκαγιά στον άνεμο, τα πεύκα και την αυθαίρετη δόμηση, με τον ίδιο να επικαλείται άνωθεν εντολές της πολιτικής ηγεσίας.

ΤΟ… ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 
ΚΑΠΕΛΙΟΥ 
“Έτσι γίνονται τα παιχνίδια. Έτσι έγιναν πέρυσι τα παιχνίδια με τον Καπελιό (πρώην αρχηγό της Πυροσβεστικής) και τον Βασιλειάδη (πρώην υπαρχηγό Επιχειρήσεων). Για να καθαρίσει ο Καπελιός τον Βασιλειάδη τον άφησε και στα Κύθηρα χωρίς εναέρια και στη Μάνη χωρίς εναέρια. Τόσοι είναι οι φάκελοι στους εισαγγελείς του Γυθείου και του Πειραιά. Έτσι παίζεται το παιχνίδι”, φέρεται να είπε ο κ. Ματθαιόπουλος για τις φωτιές στα Κύθηρα το 2017 όπου κάηκαν πάνω από 20.000 στρέμματα αλλά και στη Μάνη το ίδιο καλοκαίρι όπου η φωτιά είχε μπει σε οικισμούς καταστρέφοντας σπίτια, προκειμένου να… συνετίσει τον αξιωματικό.

Ο κ. Καπέλιος, θα δώσει απαντήσεις, σε όλα για όσα τον κατηγορούν.