Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Δεύτερη ηχηρή μεταγραφή για την Καλαμάτα 80 – Στην Καλαμάτα ο Σωκράτης Χαραλαμπίδης

Το ένα μετά το άλλο τα ονόματα που ανακοινώνει η Καλαμάτα 80 εντυπωσιάζουν και υπόσχονται δυνατές βολεϊκές συγκινήσεις για τη σεζόν που έρχεται και φυσικά τον στόχο που έχει θέσει για το πρωτάθλημα της Pre League Ανδρών.

Μετά τον Παναγιώτη Πελεκούδα, στα πράσινα ντύνεται ο Σωκράτης Χαραλαμπίδης. Ο καλαματιανός σύλλογος  ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την μεταγραφή του Αλεξανδρουπολίτη ακραίου.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
“Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Σωκράτη Χαραλαμπίδη! Ο 24 χρόνος ακραίος που κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη, έχει ύψος 198 και διακρίνεται για τις επιθετικές του αρετές. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και αγωνίστηκε ακόμα στη UVC Ried της Αυστρίας, την CV Mitteldeutschland της Γερμανίας ενώ την τελευταία σαιζόν αγωνιζόταν με τον ΟΦΗ στην Volleyleague. Ευχόμαστε στον @soky_ch καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία για να πετύχουμε μαζί τους στόχους μας! #GoWolves #PreleagueMen #aok80 #kalamata #kalamata80 #messinia #greece #hellas #volleyball #volley #pallavolo #ThisIsKalamata #ThisIsOurHouse #DefendYourHouse #TrustTheProcess #InTheMaking #Believe
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο