Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Διαδικτυακή εκδήλωση του ΚΑΕΜ « Επιχειρηματικό Σχέδιο: Από την ιδέα στην επιτυχία»

«Επιχειρηματικό Σχέδιο: Από την ιδέα στην επιτυχία» είναι το θέμα της διαδικτυακής εκδήλωσης με τίτλο “Επιχειρηματικό Σχέδιο: Από την ιδέα στην επιτυχία” που διοργανώνει την Πέμπτη 1η Ιουλίου 2021, στις 6 το απόγευμα, το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όσους και όσες δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα και επιθυμούν να ενημερωθούν για τη δυναμική που μπορεί να προσδώσει στην επιχείρησή τους ο επιχειρηματικός σχεδιασμός , και πώς να τoν αξιοποιήσουν στην πράξη.

Eιδικοί στον χώρο της αγροδιατροφής θα αναπτύξουν και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για τις παρακάτω τρεις ενότητες:

  1. “Τι είναι το επιχειρηματικό σχέδιο και γιατί το χρειάζομαι” , Νικόλαος Αρχοντής, Eιδικός Διεθνών Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων
  2. “Τι είναι το σχέδιο μάρκετινγκ ” , Εβίτα Γκαντίνα, Μarketing specialist
  3. “Η ισχύς εν τη ενώσει: Τα δίκτυα ως προϋπόθεση ανάπτυξης”.   Μιχάλης Καθαράκης, Ειδικός στην δημιουργία συνεργατικών συσχετισμών

Η εκδήλωση θα έχει διάρκεια 75 λεπτά. ‘Οσοι επιθυμούν στο τέλος της εκδήλωσης μπορούν να κάνουν αίτηση για να λάβουν δωρεάν εξειδικευμένη βοήθεια στον τομέα που δραστηριοποιούνται.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και προϋποθέτει εγγραφή.

Για τις πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 27210 25700, μέσω e-mail στο [email protected] και στο Γραφείο του ΚΑΕΜ στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας.