Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Δύσκολη αποστολή εκτός έδρας στο Ρέθυμνο για τη «Μαύρη Θύελλα»

Φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη ομάδα που θα σκοράρει στο Ρέθυμνο, όπου ακόμα δεν έχει το έχει κάνει καμία ομάδα του Νοτίου ομίλου! Η «Μαύρη Θύελλα» θα ζητήσει το τρίποντο σε μια από τις πιο δύσκολες εξορμήσεις της στο εφετινό πρωτάθλημα της Football League. Αντίπαλος η Επισκοπή, που στον εντός έδρας αγώνα του πρώτου γύρου είχε παρουσιάσει ένα δυναμικό πρόσωπο. Βεβαίως τότε, συγκεκριμένα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα της Καλαμάτας είχε κερδίσει με 1-0.

Ο Νίκος Αναστόπουλος θα προπονήσει σήμερα το πρωί τελευταία φορά τους παίκτες του το πρωί στα Παλιάμπελα, κι ύστερα θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει για την Κρήτη και τον εκτός έδρας αγώνα με την Επισκοπή.

Η Καλαμάτα συνέχισε την πορεία της και παρέμεινε πρώτη, αφού επικράτησε της Ένωσης Πανασπροπυργιακού με 2-0. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου είναι η μοναδική που έχει παίξει 11 αγώνες στο πρωτάθλημα. Με την άμυνά της να συνεχίζει να εντυπωσιάζει, αφού δεν έχει δεχτεί γκολ σε 10 από τα 11 παιχνίδια, αυτή τη φορά βρήκε γρήγορα το γκολ.

Από την άλλη , η Επισκοπή έχει το αβαντάζ της έδρας και θα παίξει πιο ξεκούραστα αφού δεν είχε αγωνιστική υποχρέωση την Τετάρτη λόγω της αναβολής του αγώνα με τον Αστέρα Βλαχιώτη λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. Η Επισκοπή προέρχεται από ισοπαλία με τη Ρόδο, για τη 10η αγωνιστική, που ήταν το τέταρτο 0-0.