TOP

Δ. Δημόπουλος: Ο Θανάσης Βασιλόπουλος θα συνεχίσει με σκληρή δουλειά το σημαντικό έργο

Τη βεβαιότητα ότι η απλή αναλογική θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη διοίκηση των Δήμων, ακόμη και αν την επομένη των εκλογών επιτευχθούν συνεργασίες, εξέφρασε μιλώντας στον Best 97,3 ο δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας και πρώην αντιδήμαρχος Δημήτρης Δημόπουλος. Ο κ. Δημόπουλος, εξήγησε πως από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η ισχύς του συγκεκριμένου συστήματος, αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος, κάτι που άφησε… ανοιχτό, μόνο στην περίπτωση που μια άλλη κυβέρνηση, το καταργήσει!

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους που πέρυσι τον οδήγησαν στην παραίτηση από αντιδήμαρχος Υποδομών και  φυσικά, στο έργο που έχει παραχθεί, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα, όσον αφορά στα πολυσυζητημένα έργα… βιτρίνας.

Με λεπτομέρειες, ο Δημήτρης Δημόπουλος, μίλησε για το Θανάση Βασιλόπουλο και τους λόγους που αν και δεν είναι ο ίδιος υποψήφιος, τον στηρίζει, τονίζοντας πως παραμένει πιστός στην υπόσχεση που έδωσε στην ομάδα, όπως οι περισσότεροι, η οποία ήθελε όλοι να στηρίζουν την επιλογή της πλειοψηφίας, ενώ χαρακτήρισε τον υποψήφιο δήμαρχο ως… συνέχεια του Νίκα που με σκληρή δουλειά, εργατικότητα και νέες ιδέες, θα συνεχίσει το σημαντικό έργο που έχει υλοποιηθεί, αλλά και εκείνο που έχει προγραμματιστεί για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή!