TOP

Δ. Καμπόσος: «Η προσπάθεια εκβιασμού των βιομηχανιών χυμοποιείας δεν θα περάσει!»

Ανυποχώρητος στις θέσεις του σε ό,τι αφορά το ζήτημα των χυμοποιείων στην περιοχή της Αργολίδας δηλώνει ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος. Όντας κατηγορηματικός ο κ. Καμπόσος τόνισε πως «Η προσπάθεια εκβιασμού των βιομηχανιών χυμοποιείας δεν θα περάσει!”.

Αναλυτικά η δήλωση του δημάρχου Άργους Μυκηνών: “Η ΔΕΥΑΑΡΜ,  έκανε ότι ορίζει ο νόμος για να σταματήσει την ρύπανση του Αργολικού κόλπου. Οι χυμοποιοί για να αποφύγουν το οικονομικό βάρος της λειτουργίας των βιολογικών τους , εκβιάζουν τον Δήμο μέσω των παραγωγών, λέγοντας πως έχει κλείσει τον «στρόφιγγα» η ΔΕΥΑΑΡΜ!» είπε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει: «Τα ψέματα τους, δεν θα μας οδηγήσουν να παρανομήσουμε. Μπορούν να δεχτούν τα πορτοκάλια κανονικά, λειτουργώντας νόμιμα τις βιομηχανίες τους! Δεν μπορεί να πληρώνει πάντα, ο φτωχός παραγωγός και ο Αργολικός κόλπος, την προσπάθεια τους να βγάλουν μεγαλύτερο κέρδος!

Πρέπει, να είμαστε όλοι σύννομοι! “

Καταλήγοντας, ο δήμαρχος υπογράμμισε πως είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση των προθέσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το θέμα, άλλωστε ο περιφερειάρχης έχει δείξει την κατανόησή του, ενώ σύντομα αναμένονται και τα αποτελέσματα των ελέγχων που έχουν πραγματοποιηθεί.