Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Ελένη Αλειφέρη για Τατούλη: “δυστυχώς η αλήθεια είναι μία…” – Τι σημειώνει σε ανακοίνωσή της

Ανακοίνωση και από την Ελένη Αλειφέρη για τα όσα αυτή τη φορά είπε ο Πέτρος Τατούλης (δείτε εδώ) παραλλάσοντας τις δικές του αναφορές κατά καιρούς για την υπόθεση του κοριού στην Π.Ε. Μεσσηνίας. Η κα Αλειφέρη σημειώνει χαρακτηριστικά πως η αλήθεια είναι μια “…αυτή που εγώ κατήγγειλα στην Εισαγγελική αρχή, η οποία και άσκησε ποινική δίωξη για την τέλεση του αδικήματος”. Αναλυτικά:

“Η χθεσινή τοποθέτηση του κ. Τατούλη στη συνεδρίαση του ΠΕΣΥ σχετικά με το πραγματικό γεγονός της επί μακρού χρόνου παρακολούθησης του γραφείου μου ως Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, με τεχνητά μέσα – κοριό και ο ισχυρισμός του περί «στημένης» σκευωρίας από το γραφείο του κ. Μητσοτάκη με υποχρεώνουν να επαναλάβω τα εξής:

Τους ισχυρισμούς του αυτούς ας τους εκθέσει στη Δικαιοσύνη, είτε στα πλαίσια της υπό εξέλιξη έρευνας της υπόθεσης, είτε όπως αλλιώς νομίζει.

Απλώς οφείλει και τον προτρέπω να επιλέξει – καταλήξει, σ’ ένα…… από τα πολλά «προσωπικά του» σενάρια και αφηγήματα επί της συγκεκριμένης υπόθεσης, που έχει δημόσια επικαλεστεί. !!!

Τελικά τι ήταν;

Ξεχασμένος κοριός ή σύστημα ενδοσυνεννόησης από την εποχή του Δράκου;

Ποιος του «έστησε» όπως διατείνεται την υπόθεση αυτή;

Άγνωστοι… της εποχής του νομάρχη Δράκου;

Το επιτελείο ισχυρού πολιτικού προσώπου της χώρας με καταγωγή από τη Μεσσηνία που τον «φωτογράφιζε» μέχρι τώρα χωρίς να τον κατονομάζει;

Το γραφείο του σημερινού Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη, όπως επικαλέστηκε στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο;

Δυστυχώς η αλήθεια είναι μία. Αυτή που εγώ κατήγγειλα στην Εισαγγελική αρχή η οποία και άσκησε ποινική δίωξη για την τέλεση του αδικήματος.

Ελένη Αλειφέρη

Αντιδήμαρχος Καλαμάτας

Πρώην Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας