Κυριακή
28
Απρίλιος
TOP

Ηχηρό μήνυμα και από τον Λ. Αυγενάκη για στήριξη στην επιλογή Νίκα – Τι σημείωσε ο Γραμματέας της ΝΔ στην τηλεόραση BEST

Κωδικός “Πελοπόννησος” για τη ΝΔ με ένα ηχηρό μήνυμα από τον Γραμματέα του κόμματος, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση BEST. O Λευτέρης Αυγενάκης αφού αναφέρθηκε στα κεντρικά ζητήματα και την σαρωτική νίκη της ΝΔ στις Ευρωεκλογές “η χώρα χρειάζεται μια νέα σελίδα στην πολιτική ζωή με ένα Πρωθυπουργό τον Κ. Μητσοτάκη” και την επόμενη στόχευση που είναι οι εθνικές κάλπες “δουλεύουμε συνετά, ταπεινά, οργανωμένα αλλά και αποφασισμένοι όλοι και ο Πρόεδρός μας να κάνουμε το καλύτερο”.

“Μας ενδιαφέρει η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ με Πρωθυπουργό τον Κ. Μητσοτάκη να έχει και συνεργάτες. Και άμεσος συνεργάτης βεβαίως θα είναι και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Γι’ αυτό και η επιλογή μας από την πρώτη στιγμή, η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Π. Νίκα ήταν και παραμένει αδιατάραχτη. Θεωρούμε ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να συνεργαστεί στενά, να δουλέψουμε μαζί και κυρίως να φέρει αποτελέσματα για το καλό ολόκληρης της Πελοποννήσου..” σημείωσε ο κ. Αυγενάκης και κάλεσε όλα τα στελέχη της ΝΔ και τους πολίτες της Πελοποννήσου να στηρίξουν τον Π. Νίκα .