Τετάρτη
24
Απρίλιος
TOP

Η Ντόρα Μπακογιάννη στην τηλεόραση BEST – Τι είπε για Τσίπρα, Καμμένο για τη ΝΔ και το “άνοιγμα” στο κέντρο, το Σκοπιανό, το Νίκα και τις περιφερειακές εκλογές

Σε μια… καυτή περίοδο μπαίνουμε στο πολιτικό σκηνικό είτε κεντρικά είτε περιφερειακά με τα ζητήματα που ανοίγουν να είναι πολλά.

Με φόντο και τις τελευταίες κοινοβουλευτικές μεταβολές που εξασφαλίζουν στην κυβέρνηση την πλειοψηφία, η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην τηλεόραση BEST, έκανε λόγο για «τεράστιο θεσμικό και πολιτικό πρόβλημα».

Στο ίδιο πλαίσιο καυτηρίασε τις κινήσεις Καμμένου καταλογίζοντάς του «θέατρο», ενώ για τον κ. Τσίπρα σημείωσε πως «…πούλησε πολύ ψέμα και ελπίδες». Παράλληλα, εστίασε στο άνοιγμα στο κέντρο που επιχειρεί η ΝΔ…

“ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ” – “Μια κυβέρνηση με ευκαιριακές πλειοψηφίες”

“ΘΕΑΤΡΟ… ΕΝΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΛΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ” – “Όσο και να σκούζει ο Καμμένος έχει κριθεί”

“Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΟΛΥ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ…” – “Η ΝΔ έχει κερδίσει τις εκλογές μόνο όταν προσέγγισε το κέντρο”

“Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ…”

“ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΠΑΤΙΝΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΙΔΙΩΤΗ – Αναξιόπιστη η κυβέρνηση στην προοπτική επενδύσεων”

Φυσικά, η όλη συζήτηση με την πρώην Υπουργό Εξωτερικών πήγε και στα αυτοδιοικητικά και περιφερειακά ζητήματα που αγγίζουν και την Πελοπόννησο και την επικείμενη εκλογική μάχη. Η κα Μπακογιάννη έδωσε το διακύβευμα της για την σημασία της νίκης στις Περιφέρειες για τη ΝΔ, ενώ δήλωσε την απόλυτη στήριξή της στην επιλογή του Παναγιώτη Νίκα.

Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και τα όσα σημειώθηκαν για τα εθνικά ζητήματα που στην όλη συνέντευξη με την κα Μπακογιάννη αυτά είχαν ιδιαίτερη θέση. Κάτι τα ελληνοτουρκικά και φυσικά το Σκοπιανό, η κα Μπακογιάννη έκανε λόγο για επιζήμια συμφωνία – για αυτή των Πρεσπών – ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση πως επέλεξε μια γραμμή μακριά από την εθνική στρατηγική.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ