Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

“Η Πελοπόννησος αξίζει καλύτερα και όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε” – Από κοινού βηματισμός της νέας Περιφερειακής αρχής και των Επιμελητηρίων

Συνάντηση με τα μέλη του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, τους Προέδρους, δηλαδή, των Επιμελητηρίων των νομών της Πελοποννήσου είχε στο γραφείο του ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Παρέστησαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, Αρκαδίας: Ιωάννης Τρουπής, Κορινθίας: Παναγιώτης Πιτσάκης, Λακωνίας: Ιωάννης Παναρίτης και Μεσσηνίας: Ευάγγελος Ξυγκώρος.

Μεταξύ άλλων, συζήτησαν για τα μεγάλα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν άμεσα, όπως τα απορρίμματα και η βελτίωση του οδικού δικτύου αλλά και για τις νέες προοπτικές που ανοίγονται, όπως η χρήση φυσικού αερίου κά. Κατά τη συζήτησή, η οποία είχε διάρκεια περίπου δύο ωρών, οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις στοχευμένες ενέργειες, στις οποίες πρέπει να προβούν από κοινού για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην Περιφέρειά.

Οι πρόεδροι εξέθεσαν στον κ.Νίκα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τις προτάσεις τους.

Όπως δήλωσε ο κ.Νίκας «Κοινός στόχος είναι η δημιουργική μεταξύ μας συνεργασία, η οποία είναι απαραίτητη για την πορεία προς την ανάπτυξη, που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει η Περιφέρειά μας.
Η Πελοπόννησος αξίζει καλύτερα και όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε! Έχω πίστη στη συνεργασία αυτή και είμαι σίγουρος ότι θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα!».

Δείτε τα όσα σημείωσαν οι κύριοι Νίκας και Ξυγκώρος: