Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Θετική η κυβέρνηση για ποσοστό κόσμου στα γήπεδα

Μετά την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της SL θα παρθεί οριστική απόφαση, υπάρχει πρόθεση όμως για ποσοστό κόσμου από την κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος της Superleague, Μηνάς Λυσάνδρου μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ ΟΦΗ Ηλία Πουρσανίδη (ήταν εκείνος που είχε ρίξει την πρότααση στο τραπέζι) συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (3/6) με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο να μη γίνουν κεκλεισμένων των θυρών αλλά με κόσμο σε ένα μέρος του γηπέδου τα παιχνίδια που απομένουν σε πλέι οφ και πλέι άουτ.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η στάση της κυβέρνησης είναι θετική στην παρουσία φιλάθλων, φυσικά όχι στο 100% της πληρότητας του γηπέδου, χωρίς όμως να ειπωθεί σε ποιο ακριβώς ποσοστό.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι να γίνει νέα συνάντηση την επόμενη εβδομάδα στην οποία να συμμετέχουν και άνθρωποι της υγειονομικής επιτροπής, στους οποίους να αναλυθεί η τεκμηριωμένη πρόταση της Λίγκας για να παρθεί μία κοινή απόφαση.

Ουσιαστικά στην κυβέρνηση θέλουν να δουν πως θα κυλήσει η 1η αγωνιστική για να πάρουν τις οριστικές αποφάσεις τους, είναι σημαντικό όμως ότι υπάρχει θετική διάθεση.

Πηγή: sdna