Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Στο επόμενο ΔΣ η εκλογή της νέας διοίκησης. Απολογισμός με θετικό πρόσημο

Η δίκαιη κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα, η επάνοδος στη Γ΄ Εθνική, τα οικονομικά και το μεγάλο επικοινωνιακό άλμα, η καλή συνεργασία με τον Δήμο & οι παρεμβάσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις τέθηκαν επί τάπητος στην τακτική Γενική συνέλευση του Γ. Π.Σ. Πάμισος Μεσσήνης, με την εκλογή του νέου ΔΣ να αναβάλλεται για την επόμενη ΓΣ.

Τα οικονομικά και το

μεγάλο επικοινωνιακό άλμα

Ο διοικητικός απολογισμός ήταν στο επίκεντρο της Γενικής Συνέλευσης του Πάμισου Μεσσήνης. Ο αντιπρόεδρος Γιώργος Ντούλης ενημέρωσε τα παρευρισκόμενα μέλη για τα πεπραγμένα του Σωματείου κατά την ποδοσφαιρική σεζόν 2019-20 ενώ αναφέρθηκε στην φετινή φιλοσοφία της διοίκησης να εμπιστευτεί τους αθλητές της από την Ακαδημία Πάμισου και να πλαισιωθεί η ομάδα κατά το μεγαλύτερο μέρος της από αυτούς. Το εγχείρημα στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, όπως είπε, με το αποτέλεσμα να δικαιώνει και να ικανοποιεί και τους πλέον δύσπιστους!

Επίσης ο κ. Ντούλης επισήμανε το μεγάλο άλμα που έγινε στο επικοινωνιακό μέτωπο, χάρη στη συμβολή του site της ομάδας αλλά και μέσω της πραγματοποίησης αρκετών εκδηλώσεων με αποκορύφωμα το επετειακό ημερολόγιο λεύκωμα του Συλλόγου για την συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυσή του. Ορισμένες ακόμη εκδηλώσεις που συνέβαλαν στην εξωστρέφεια του συλλόγου ήταν η κοπή πίτας με βραβεύσεις, η αρτοκλασία που πραγματοποιήθηκε του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης προς τιμήν των Προστατών της ομάδας, αλλά και η συμμετοχή του σε δράσεις του Δήμου Μεσσήνης όπως το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και άλλες εκδηλώσεις.

Στον αντίποδα, η πανδημία που έπληξε την χώρα μας εκτός από την διακοπή του πρωταθλήματος σταμάτησε και τα σχέδια του Πάμισου για την μεγάλη γιορτή που ετοίμαζε για τον εορτασμό των 90 χρόνων.

Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός από τον Πρόεδρο της Ακαδημίας και υπεύθυνο επικοινωνίας του Πάμισου, Γιώργο Καπερώνη.

Η καλή συνεργασία με τον Δήμο & οι παρεμβάσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις

Κατά τον διοικητικό απολογισμό που έκανε ο κ. Ντούλης, αναφέρθηκε επίσης στην καλή συνεργασία που διατηρεί το σωματείο με την δημοτική αρχή της Μεσσήνης καθώς και στις παρεμβάσεις που ετοιμάζονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου που στοχεύουν στην βελτίωση των αγωνιστικών συνθηκών που κατά συνέπεια θα συμβάλουν στην ομαλή διεξαγωγή των αγωνιστικών υποχρεώσεων κατά την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Καλή κατάσταση του χλοοτάπητα, αποδυτήρια φιλοξενούμενων και διαιτητών, τουαλέτες για το κοινό, κυλικείο, εντευκτήριο, ράμπα ΑΜΕΑ, προπονητήριο στον Άγιο Νικόλαο είναι κάποια από αυτά που προβλέπονται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και τα οποία φυσικά δεν θα εξυπηρετούν μόνο την ομάδα του Πάμισου αλλά όλα τα αθλητικά σωματεία και τους δημότες του Δήμου Μεσσήνης.

Δίκαια κατέκτησε

τον τίτλο του πρωταθλητή

Την συνάντηση χαιρέτησε ο πρόεδρος του Πάμισου Γιώργος Βλαχάκης ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους φίλους και συμπαραστάτες της ομάδας, τους χορηγούς, όλα τα μέλη του Δ.Σ για την άριστη συνεργασία που έχουν μέχρι τώρα αλλά και τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Μιχάλη Φασουλή που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας πριν δύο χρόνια και παρόλο τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να βοηθήσουν να σταθεί όρθια η ομάδα.

Κοινή αναφορά και από τους τρεις ομιλητές έγινε στην εφετινή επιτυχία της ομάδας με την κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας, παρότι το πρωτάθλημα δεν ολοκλήρωση ελέω Covid 19, ο Πάμισος ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας για πολλές αγωνιστικές και τα στατιστικά στοιχεία επιβεβαιώνουν πως δικαίως κατέκτησε τον τίτλο!

Νέο ΔΣ στην επόμενη ΓΣ

Το προεδρείο της συνέλευσης δεν ολοκλήρωσε τις εργασίες κάνοντας ψηφοφορία για νέο Δ.Σ. αλλά ανέθεσε στα μέλη της απερχόμενης διοίκησης να κάνουν τις απαραίτητες διεργασίες για την ανάδειξη νέας ισχυρής Διοίκησης στην επόμενη Γενική Συνέλευση.