Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Ιδιαίτερα επιτυχημένη – παρουσία Γεωργίας Σαμαρά και Ελένης Παναγιωταρέα – η εκδήλωση των γυναικών της Τ.Ο. Καλαμάτας της ΝΔ

Πολύ επιτυχημένη και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η εκδήλωση που πραγματοποίησε το γυναικείο τμήμα της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαμάτας της ΝΔ, με ένα ζήτημα πολύ καίριο, που έχει να κάνει με την φυγή των νέων στο εξωτερικό. Η όλη εκδήλωση μάλιστα διανθίστηκε και με τα μηνύματα των νέων παιδιών από το εξωτερικό και τη χώρα μας, που μεταφέρθηκαν στην οθόνη, με τους ίδιους να καταθέτουν τους προβληματισμούς τους.

Σε αυτό το πλαίσιο κεντρική ομιλήτρια – σε έναν κατάμεστο χώρο στο ANAIS musical restaurant & bar παρουσία πολλών γυναικών αλλά και της συζύγου του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Γεωργίας – ήταν η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, Ελένη Παναγιωταρέα.  «Είναι ένα θέμα που αφορά όλους μας… Δυστυχώς θεωρώ πως κι εγώ όπως και άλλοι γονείς εκπαιδεύουμε οικονομικούς μετανάστες… Ωστόσο, δεν θέλω να είμαι να είμαι καθόλου απαισιόδοξη γιατί είναι τόσο θετικό το κλίμα μέσα και θεωρώ επίσης πως έρχεται η μεγάλη αλλαγή στη χώρα η οποία θα δώσει ένα νέο μήνυμα στους νέους μας να γυρίσουν πίσω», σημείωσε μεταξύ άλλων η κα Παναγιωταρέα.

Η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαμάτας Άντζελα Σκλήκα – που για μια ακόμη φορά έφερε εις πέρας με επιτυχία μια ακόμη ενδιαφέρουσα εκδήλωση – από την πλευρά της σημείωσε πως “…νομίζω ότι αυτό το θέμα που είναι επίκαιρο και είναι κάτι που μας προβληματίζει, είναι μια κοινωνική μάστιγα και περιμένουμε και εμείς να ακούσουμε τα παιδιά και την κα Παναγιωταρέα στα όσα πρόκειται να αναφέρει γιατί μας αξίζει ένα καλύτερο σήμερα και αξίζει στα παιδιά μας ένα καλύτερο αύριο”.