Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Καλή… εβδομάδα με ένοπλη ληστεία σε Τράπεζα στη Χώρα! – Έπεσαν πυροβολισμοί!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα με νέα ληστεία στη Μεσσηνία. Θρασύτατοι δράστες φαίνεται ότι έχουν βάλει στο… μάτι την περιοχή μας το τελευταίο διάστημα και λίγες ημέρες μετά τη ληστεία στα ΕΛΤΑ στη Θουρία με λεία πάνω από 110.000€, σήμερα ένα νέο περιστατικό ληστείας έρχεται να απασχολήσει την επικαιρότητα με ένοπλο χτύπημα στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Χώρα.

Αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το όλο δραματικό σκηνικό να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια τους λίγο μετά τις 9 το πρωί – να σημειωθεί πως μέσα βρίσκονταν εκείνη την ώρα αρκετά άτομα περίπου 10 αλλά και σε γειτονικά σπίτια στα μπαλκόνια καθόταν κόσμος – κάνουν λόγο για την συμμετοχή τεσσάρων ατόμων που με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και κρατώντας βαρύ οπλισμό πιθανόν καλάσνικοφ μπούκαραν στην τράπεζα ακινητοποίησαν τους πάντες εκτοξεύοντας απειλές με γρήγορες κινήσεις πήραν χρήματα ενώ στο χρηματοκιβώτιο που βρίσκεται στο υπόγειο φαίνεται να οδήγησαν και στελέχη της τράπεζας επιχειρώντας να αποσπάσουν και από εκεί ποσό.

Φεύγοντας ακούστηκαν αρκετοί πυροβολισμοί περισσότερο για εκφοβισμό και πως είναι ευτύχημα που δεν έχουν υπάρξει τραυματισμοί ή τίποτε χειρότερο. Η καταδίωξη των αστυνομικών ξεκίνησε γρήγορα με δυνάμεις της Αστυνομίας σαρώνουν την περιοχή και προσπαθούν να βρουν τους δράστες που διέφυγαν προς το νότιο τμήμα της Χώρας.

Τα δύο περιστατικά προξενούν ήδη εντύπωση στις αρχές και εξετάζεται εάν συνδέονται…