Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

«Καλαμάτα»: Δεν ξεκινά στις 14, όπως είχε ανακοινωθεί, καθώς αναμένει τις αποφάσεις της 19ης Αυγούστου

Η ομάδα της «Καλαμάτας» δεν θα κάνει επίσημο ξεκίνημα προετοιμασίας αύριο, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, αλλά επέλεξε να περιμένει έως ότου αποφασισθεί τί θα γίνει εν τέλει με το ελληνικό ποδόσφαιρο και σε ποια κατηγορία θα συμμετέχει τη νέα σεζόν.

Η απόφαση έρχεται στις 19 Αυγούστου και μέχρι τότε όλα βρίσκονται σε… στάση αναμονής. Αποφάσεις που αφορούν στην προετοιμασία, αλλά το κυριότερο σε παίκτες που επίσης περιμένουν τις τελικές αποφάσεις των διοργανωτριών αρχών για την Καλαμάτα και όλες τις ελληνικές ομάδες που δεν γνωρίζουν ακόμα τη μοίρα τους!

Επιτυχείς οι αιματολογικές εξετάσεις

και το Τεστ Ανίχνευσης COVID-19

Στο μεταξύ οι εξετάσεις των παικτών συνεχίζονται. Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκαν οι αιματολογικές εξετάσεις καθώς και το Τεστ Ανίχνευσης Κορωνοϊού COVID-19 με επιτυχία, στο Διαγνωστικό κέντρο / Μικροβιολογικό εργαστήριο ΠΦ Φαληρέας, που στεγάζεται σε ένα από τα πλέον υπερσύγχρονα κτίρια στο κέντρο της πόλης. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα το τεστ ήταν επιτυχές και επί τη ευκαιρία ευχαριστεί το Διαγνωστικό κέντρο / Μικροβιολογικό εργαστήριο ΠΦ Φαληρέας για τη συνεργασία του τονίζοντας τα εξής: «To Διαγνωστικό κέντρο / Μικροβιολογικό εργαστήριο ΠΦ Φαληρέας είναι δίπλα στην ομάδα όλη την διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν, αναγνωρίζουμε τη συμπαράσταση στην ομάδα μας και υποσχόμαστε την αμέριστη στήριξή μας. Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το επαναληπτικό Τεστ Ανίχνευσης του Κορωνοϊού όπως ορίζει το Πρωτόκολλο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.»

Παράλληλα με το επαναληπτικό τεστ το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν καρδιολογικές και λοιπές εξετάσεις.