Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Το 12ο PICK Πάτρας… «πατάει γκάζι»! Άνοιξαν οι συμμετοχές…

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου το κέντρο της Πάτρας θα μετατραπεί ξανά σε πίστα φιλοξενίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού…

Ο λόγος για το Διεθνές Σιρκουί Πάτρας που φέτος συμπληρώνει 12 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας ως ένα από τα κορυφαία γεγονότα στο είδος του στη Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αγώνες με κάθε ασφάλεια

Το PICK PATRAS θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ισχύουσες διατάξεις για την προστασία από τον covid-19.

Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των αγώνων θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και  υγειονομικού περιεχομένου για τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση.

Με live streaming

Το φετινό PICK PATRAS θα αναμεταδοθεί τηλεοπτικά και μέσω live streaming και οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, καταφέρνοντας έτσι να κρατήσουμε για άλλη μια φορά και παρά τις δυσμενείς συνθήκες τη διοργάνωση στο ύψος που της αξίζει και να στείλουμε αισιόδοξη εικόνα από την Πάτρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τόσο ο διοργανωτικός φορέας του PICK όσο και οι φορείς που στηρίζουν τη διοργάνωση κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπάρξει  διακοπή σε έναν θεσμό που έχει ταυτιστεί με την Πάτρα και συμβάλλει στο αναπτυξιακό της αφήγημα, καθώς η πόλη έχει ανάγκη μεγάλες διοργανώσεις που μεταφράζονται όχι μόνο σε αθλητικά και ψυχαγωγικά αλλά και σε οικονομικά μεγέθη.

Άνοιξαν οι δηλώσεις συμμετοχής

Φέτος η διοργάνωση προκηρύσσει 5 κατηγορίες! Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: 60 MINI – 60 MINI B – JUNIOR – SENIOR – ROTAX DD2 MAX – KZ2-KZ3

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κατηγορία ΜΙΝΙ το παράβολο συμμετοχής θα είναι ΔΩΡΕΑΝ όπως και πέρυσι.

  • Ο τεχνικός και ο συμπληρωματικός κανονισμός έχουν αναρτηθεί ήδη στις επίσημες ιστοσελίδες της διοργάνωσης (www.pickpatras.gr), του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών (www.aop.gr) και της Ομοσπονδίας Μηχανοκινήτου Αθλητισμού Ελλάδος, (http://www.omae-epa.gr/). Μέσα από τις σελίδες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης και τους όρους συμμετοχής.

Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 (00:00), ενώ όσοι οδηγοί υποβάλουν αίτηση μέχρι και τις 28 Αυγούστου θα έχουν έκπτωση 30%.