Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Καμπόσος και όταν οι αντίπαλοι σου λένε ότι έκανες λάθος πάει να πει ότι έκανες το σωστό

Το «λάθος στόχο διάλεξαν διότι ούτε σε εμένα ούτε στη Ν.Δ. περνούν οι απειλές» που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τους ρουβίκωνες δεν απευθυνόταν μόνο σε αυτούς. Απευθυνόταν και σε κάθε λογής πολάκηδες που για χρόνια καταπίεσαν μια ολόκληρη παράταξη πιστεύοντας ότι θα αρχίσει να τρέμει με το πρώτο αντάρτικο τραγούδι. Και αν αυτό δεν πιάσει δεν χρειάζεται παρά να πουν «φασίστες» για να αρχίσει να απολογείται. Το taxi beat του Βούτση, που οι ρουβίκωνες όταν συλλαμβάνονταν δεν είχαν παρά να πάρουν ένα τηλέφωνο στην Κουμουνδούρου για να στείλουν τα περιπολικά αντί για ταξί πλησιάζει στο τέλος του. Ο Ρουβίκωνας  με το μήνυμα «στα λαμόγια τους δικαστές» επανέλαβε το μήνυμα για την Ηριάνα Β. του Πολάκη του Οκτωβρίου του 2017 ότι η δικαιοσύνη «…δεν είναι ΤΥΦΛΗ!!!! Είναι ολοστραβη και εξυπηρετεί σχέδιο …..(ένα τμήμα της σοβαρό). Αν ήταν Άκης, Χριστοφοράκος, στέλεχος της νοβαρτις,λαμόγιο που πήρε μίζες θα ήταν έξω ……». Ο λόγος του κράτους και του παρακράτους όλο και περισσότερο μοιάζει ίδιος. Μόνο που και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάλαβε ότι σε τέτοια ματς το χτύπημα κάτω από την ζώνη είναι από το γόνατο και κάτω. Απόδειξη η ιστορία με τον δήμαρχο Άργους Δημήτρη Καμπόσο.

Μετά την επίθεση στην εκδήλωση των Ποντίων στον Γιάννη Μπουτάρη στον λογαριασμό του Δημήτρη Καμπόσου στο twitter γράφτηκε «αυτή είναι η μοίρα των προδοτών». Κακώς; Κατά την γνώμη κάκιστα. Ο Μπουτάρης έχει εκφράσει γνώμες για τον Κεμάλ που ενόχλησαν αλλά δεν πρόδωσε ούτε ήταν σε θέση να προδώσει την πατρίδα του και στην δημοκρατία την δικαιοσύνη απονέμουν οι δικαστές και όχι ο όχλος. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τον Καμπόσο να του δώσει εξηγήσεις, ο δήμαρχος του είπε ότι του χάκαραν τον λογαριασμό και το θέμα έληξε εκεί. Καλώς; Κάλλιστα. Διότι η περίπτωση του Καμπόσου ήταν τεστ. Ο Καμπόσος δεν είχε ποτέ δείξει ακραία συμπεριφορά και είπε ότι ο ίδιος δεν έκανε την ανάρτηση άρα δεν τον εκφράζει. Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αποφασίσει να τον διαγράψει δεν θα ήταν όμηρος της άκρας δεξιάς, όπως έγραψαν τα site του ΣΥΡΙΖΑ αλλά της αριστεράς. Η οποία θα ήξερε ότι στο πρώτο λάθος θα μπορούσε να ζητήσει την διαγραφή ενός μέλους της ΝΔ έχοντας γίνει δικαστής σε ξένο κόμμα. Κάτι που έχει αποφύγει να κάνει στο ίδιο της το κόμμα. Είτε πρόκειται για τον Πολάκη που θέλει «τους αστούς να τρέμουν», είτε στα tweet του Καμμένου με τις φωτογραφίες με τις γραβάτες με τα πέη και τον Εσκομπάρ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελε μια ΝΔ όπως αυτή που ονειρεύεται ο Πολάκης. Ένα κόμμα φοβισμένων φλώρων που ο Μητσοτάκης σαν την βασίλισσα στην Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων θα κόβει κεφάλια δεξιών σαν να είναι τραπουλόχαρτα. Στην περίπτωση του Καμπόσου, ο Μητσοτάκης αποφάσισε ότι δεν είναι απαραίτητο να τον αποκεφαλίσει.  Οι κραυγές των αντιπάλων της ΝΔ δείχνουν ότι πήρε την σωστή απόφαση.