TOP

Καραγιαννίδης και Πολιτόπουλος στην Κυπαρισσία για τον Δίωνα (photos)

Δυο σπουδαίοι αθλητές της γενιάς τους, οι Καραγιαννίδης και Πολιτόπουλος βρίσκονται στην Κυπαρισσία για λογαριασμό του Δίωνα , με τον οποίο θα συμπορευθούν στην Γ΄ Εθνική κατηγορία μπάσκετ.

“Η καρδιά του μεσσηνιακού basket χτυπά στην Κυπαρισσία
Δύο από τα ανερχόμενα αστέρια του μεσσηνιακού basket βρίσκονται πλέον στην Κυπαρισσία στην ομάδα μας τον Δίωνα Κυπαρισσίας
Δύο αθλητές με εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες Α2, Β εθνική και σε τμήματα της Εθνικής Ελλάδος
Ο λόγος για τον ¨παλιό Καραγιαννίδη Γιώργο 22 ετών ο οποίος αγωνίζεται στη θέση φόργουορντ (2,01). Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε σε Ανατόλια και Πεύκα σε Α2 και Β’ Εθνική, επέστρεψε στην Μεσσηνία (έχει αγωνιστεί σε Ακάδημο, Αναγέννηση Παραλίας, Καλαμάτα ‘80) και από την αγωνιστική περίοδο 2020-21 αγωνίζεται για την ομάδα μας.
Το φετινό μας απόκτημα ο Γιώργος Πολιτόπουλος είναι 25 χρονών έχει ύψος 2,01μ. και αγωνίζεται ως power forward
Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με επιτυχία σε Καλαμάτα 80 (Γ’ Εθνική), ΕΦΑΟ Ζωγράφου (Α2), Χολαργό (Β’ Εθνική), G.P.A. (Β’ Εθνική), Στρατώνι (Β’ Εθνική) , Πρωτέα Βούλας και Χαλκίδα (Β’ Εθνική)
Ευχόμαστε να τους απολαύσει και ο μπασκετικός κόσμος της περιοχής να τους δει μέσα στο γήπεδο μαζί με τους Κυπαρίσσιους αθλητές μας αλλά και τ άλλα αποκτήματά μας.”
Αυτά αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου προαναγγέλλοντας επίσης νέες κινήσεις που θα εμπλουτίσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν: “Όσο για την ενίσχυση της ομάδας μας ….. to be continued”
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟ
“Το Δ.Σ του Δίωνα Κυπαρισσίας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αθλητή ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ.
Ο Γιώργος είναι 25 χρονών έχει ύψος 2,01μ. και αγωνίζεται ως power forward
Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με επιτυχία σε Καλαμάτα 80 (Γ’ Εθνική), ΕΦΑΟ Ζωγράφου (Α2), Χολαργό (Β’ Εθνική), G.P.A. (Β’ Εθνική), Στρατώνι (Β’ Εθνική) , Πρωτέα Βούλας και Χαλκίδα (Β’ Εθνική)
Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια του Δίωνα και του Ευχόμαστε Υγεία και καλή Αγωνιστική σεζόν με επιτυχίες.”