Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Ανανέωσε και ο Νίκος Παλέντζας στην Καλαμάτα 80

Έναν ακόμη διεθνή θα έχει και τη νέα σεζόν στην σύνθεση της η ανδρική ομάδα βολεϊ Καλαμάτα’ 80″ στην οποία ανανέωσε ο Νίκος Παλέντζας.

Ο πολύπειρος 29χρονος διεθνής διαγώνιος (2μ02) πετοσφαιριστής που υπέγραψε πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2020 αποτελούσε τότε και ακόμα περισσότερο τώρα ένα σπουδαίο “asset” για την Καλαμάτα ’80 που τη νέα σεζόν στοχεύει να διεκδικήσει την άνοδό της στη Volley League.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

“Για την ομάδα μας θα αγωνιστεί για μια ακόμα σαιζόν ο Νικος Παλέντζας! Ο 26 φορες διεθνης αθλητής που αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου, έχει ύψος 2 μέτρα και είναι 30 ετών. Ευχόμαστε στο Νίκο καλή χρονιά με υγεία για να καταφέρουμε μαζί τους στόχους μας! #GoWolves#PreleagueMen#aok80#kalamata#kalamata80#messinia#greece#hellas#volleyball#volley#pallavolo#ThisIsKalamata#ThisIsOurHouse#DefendYourHouse#TrustTheProcess#InTheMaking#Believe
— στην τοποθεσία Dimotiko Stadio Kalamatas.”
Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Νίκου Παλέντζα και των συναθλητών του στην κάμερα του Best TV λίγο πριν την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον σύλλογο:
https://youtu.be/3Dx5fXXWQp4