TOP

Κατσιαφλάκα και του χρόνου ανακοίνωσε η Καλαμάτα 80 -Στην ενεργό δράση επιστρέφει ο Παναγιώτης -το “τοίχος”- Κακαλέτρης!

Guess who’s back!!! Με αυτό τον τρόπο προλόγισε την επιστροφή στη δράση του υψηλόσωμου κεντρικού Παναγιώτη-το “τοίχος”- Κακαλέτρη η ομάδα των “Λύκων”, που παράλληλα επέκτεινε τη συνεργασία της για έναν ακόμα χρόνο με τον διαγώνιο Γιάννη Κατσιαφλάκα.

  • “Guess who’s back!!! Η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνουν την επιστροφή στην ενεργό δράση του αθλητή Παναγιώτη Κακαλέτρη! Ο πανύψηλος κεντρικός (ύψος 205) που απείχε από τις αγωνιστικές δραστηριότητες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ξεκίνησε την ενασχόληση του με το βόλεϊ στις ακαδημίες του Μεσσηνιακού ΓΣ, και διακρίνεται για τη μεγάλη έφεση του στο μπλοκ. Είναι γεννημένος στην Καλαμάτα το 1991. Ευχόμαστε στον @panagiotis_kakaletris μία σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες!!!”
  • “Η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας μας με τον αθλητή Γιάννη Κατσιαφλάκα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν!! Ο “Κάτσια” πού κατάγεται από τη Δεσκάτη Γρεβενών και ξεκίνησε την ενασχόληση του με το άθλημα του βόλεϊ στον τοπικό σύλλογο, μεταπήδησε μαθητής ακόμα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, και έχει αγωνιστεί ακόμα στις ομάδες του Άρη Θεσσαλονίκης και του Μακεδονικού. Αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου και του ακραίου έχει ύψος 195 και είναι 29 ετών. Ευχόμαστε στον Γιάννη καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και γεμάτη επιτυχίες!!”