Σάββατο
15
Ιούνιος
TOP

LIVE σήμερα στο ACTION24 και στο BEST Hybrid 1 το ματς Athens kallithea – Καλαμάτα

Η Super League II και για τον Νότιο Ομιλο ολοκληρώνεται σήμερα με το ματς της Καλλιθέας κόντρα στην Καλαμάτα που θα γίνει στις 16:30 στο “Ελ Πάσο”.

Το παιχνίδι είναι τηλεοπτικό καθώς προβληθεί μέσω του ACTION24 και της τηλεόρασης BEST και του ψηφιακού καναλιού BEST Hybrid 1 σε υψηλή ευκρίνεια για τους φίλους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αν και δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον το παιχνίδι, αφού και οι δυο ομάδες έχουν τερματίσει την κούρσα της σεζόν, ωστόσο το παιχνίδι συγκεντρώνει τα βλέμματα και αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά τη λήξη του θα ακολουθήσει η φιέστα ανόδου για την Καλλιθέα μετά από 16 περίπου χρόνια ανέρχεται στην μεγάλη ελληνική ποδοσφαιρική κατηγορία.

Διαιτησία: Τσιάρας (Καβάλας), Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Μητροφάνης (Αθήνας)

Χωρίς Πασά στην Καλλιθέα

Χωρίς προβλήματα η ομάδα της Καλαμάτας ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς κόντρα στην Athens Καλλιθέα στην Αθήνα, όπου ο Νίκος Αναστόπουλος θα πάρει μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, πλην του τιμωρημένου λόγω καρτών Γιάννη Πασά. Λίγη ώρα πριν την σέντρα του αγώνα θα βγάλει την 20αδα του αγώνα.

https://www.youtube.com/watch?v=xAzRS3Lx1aQ