Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Λήγει αύριο η διορία συμμετοχών στη Γ’ Εθνική Κατηγορία

Τα σωματεία έχουν την υποχρέωση να υποβάλλουν την Δήλωση Συμμετοχής στην Ε.Π.Ο., έως αύριο, Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 και ώρα 15:00. 

Σε περίπτωση που  σωματείο – πρωταθλητής μίας Ένωσης – δεν δηλώσει συμμετοχή εντός διορίας τότε το δεύτερο σωματείο στην βαθμολογική κατάταξη που έχει δικαίωμα να το αντικαταστήσει, μπορεί να υποβάλει Δήλωση Συμμετοχής έως την Τρίτη 04 Αυγούστου 2020 και ώρα 15:30.

Σε περίπτωση που και το δεύτερο σωματείο δεν μπορέσει να δηλώσει εγκαίρως συμμετοχή, τότε το τρίτο σωματείο στην βαθμολογική κατάταξη που έχει δικαίωμα να το αντικαταστήσει, μπορεί να υποβάλει Δήλωση Συμμετοχής έως την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 και ώρα 15:00.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας θα έχουν επίσης, όσα Σωματεία έχουν δικαίωμα προβιβασμού και ανήκουν σε Ε.Π.Σ., στις οποίες, ανήκουν Σωματεία τα οποία συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας την περίοδο 2019 – 2020 και παρέμειναν στην κατηγορία, αλλά για οποιονδήποτε λόγο δεν δήλωσαν συμμετοχή για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 (άρθρο 7 παρ. 4 του ΚΑΠ).

Η Δήλωση Συμμετοχής, όπως ορίζει η προκήρυξη, θα πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά από όλα τα δικαιολογητικά, όπως αυτά θα αναρτηθούν σε ειδικό έντυπο στο site της Ε.Π.Ο. τα οποία είναι

α) παράβολο των πεντακοσίων (500) €,

β) βεβαίωση μη οφειλής από την Ε.Π.Ο. και τις Ε.Π.Σ.,

γ) Συνυποσχετικό Διαιτησίας / Δήλωση υπογεγραμμένη από τον Νόμιμο Εκπρόσωπο του σωματείου/ομάδας περί της ανεπιφύλακτης αποδοχής του Καταστατικού, των Κανονισμών, των εγκυκλίων, των οδηγιών και των αποφάσεων F.I.F.A., U.E.F.A. και Ε.Π.Ο., νόμιμα επικυρωμένη,

δ) δήλωση συναίνεσης για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (GDPR), συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από το κάθε μέλος του Δ. Σ. του σωματείου, νόμιμα επικυρωμένη κ.α.

Χωρίς την υποβολή των ως άνω δικαιολογητικών καμία Δήλωση Συμμετοχής δεν γίνεται δεκτή.

Η αρμόδια επιτροπή θα αποφασίσει για τον αριθμό των ομίλων καθώς και για τον αριθμό των σωματείων του κάθε ομίλου, με βάση τον αριθμό των σωματείων που εν τέλει θα δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.