Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Πως συνέβη το μοιραίο περιστατικό με το θάνατο νεαρού Ρομά – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία – Όλα όσα ακολούθησαν σε μια βραδιά έντασης (video)

Η ένταση παρέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας περιαστικά της Μεσσήνης εκεί όπου η Αστυνομία είχε στήσει μπλόκα και τη δική της… άμυνα γραμμής, για να καταφέρει να αποφευχθούν άλλα σκηνικά, μετά τα όσα ζήσαμε χθες με τον θάνατο ενός νεαρού Ρομά μετά από πυροβολισμό. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, το περιστατικό συνέβη εντός της οικίας πολίτη στην Πιπερίτσα χθες το μεσημέρι, όταν ο 64χρονος ιδιοκτήτης εντόπισε το 18χρονο Ρομά μαζί με άλλα δύο άτομα μέσα σε δωμάτιο και ακολούθησε το επεισόδιο που οδήγησε στον θανάσιμο τραυματισμό. Μάλιστα φέρεται να έχει δεχθεί τα σκάγια στα πλάγια από το κυνηγετικό όπλο με έναν πυροβολισμό να στέκεται μοιραίος.

Ακολούθησαν σκηνικά με εκατοντάδες Ρομά να συγκεντρώνονται έξω από το νοσοκομείο, ενώ αργότερα υπήρξαν και εστίες έντασης μέσα στην πόλη της Μεσσήνης. Νεαροί Ρομά λίγο μετά τις 8 το βράδυ στην προσπάθειά τους να φθάσουν στο χωριό μπλοκαρίστηκαν από την Αστυνομία και έφθασαν στο σημείο να καίνε κάδους και φωνάζουν απειλώντας πως θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους, με την όλη βραδιά να μην είναι καθόλου ήρεμη.

Νύχτα τρόμου στη Μεσσήνη μετά το θάνατο νεαρού Ρομά -Φωτιές, μπλόκα, απειλές και… όλοι επί ποδός (video)