Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Μεγάλη Βρετανία: Το «έλα να δεις» επικράτησε σε τραπέζι γάμου-Ξεκατινιάστηκαν η νύφη με την μάνα της

Αξέχαστη θα μείνει η ημέρα του γάμου του σε ένα ζευγάρι, στην Μεγάλη Βρετανία, αλλά και στους καλεσμένους, όχι για το μυστήριο, αλλά για το ξεκατίνιασμα ανάμεσα στη νύφη και στη μητέρα της. 

Όπως αναφέρει η Mirror, μια μητέρα αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή της από την κόρη της, την ξεχωριστή αυτή ημέρα, με τη βοήθεια της συνεργού της, της μεγαλύτερης κόρης της.  

Στην δεξίωση η μητέρα της νύφης βρήκε την ευκαιρία και πήρε το μικρόφωνο κατά την διάρκεια των καθιερωμένων προπόσεων. Η νύφη σύντομα διαπίστωσε πως δεν επρόκειτο να ακούσει καλά λόγια από τη μητέρα της, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι σχέσεις τους δεν ήταν και οι καλύτερες.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που η νύφη βρήκε κάποιον που δεν νοιάζεται για την ομορφιά της γιατί αλλιώς δεν ξέρω πως θα πλήρωνε τις πλαστικές της», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα της νύφης, με τους καλεσμένους να κοιτάζουν εμβρόντητοι!

Μετά από σωρεία τέτοιων «αστείων» η νύφη αποφάσισε να πάρει το μικρόφωνο από την μητέρα της, η οποία μετά από λίγα λεπτά εκδιώχθηκε από τον γάμο.
Πηγή:newsbreak.gr