TOP

Μεγάλη… εβδομάδα εξελίξεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Απ’ ότι φαίνεται η εβδομάδα ξεκινά πολύ δυνατά για την Περιφέρεια Πελοποννήσου η οποία βρίσκεται στη δίνη των “κοριών”. Μέχρι τώρα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δεν έχει δώσει σαφείς απαντήσεις, αντίθετα, συγκαλεί στην Τρίπολη την ομάδα του προκειμένου να “νομιμοποιήσει” το σχέδιο… καρατόμησης Ελένης Αλειφέρη.

Ήδη πάρα πολλοι είναι στα “κάγκελα” και κύρια οι εκλεγμένοι της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι γνωρίζουν πως το πολιτικό τους μέλλον κρίνεται από το κόμμα, το οποίο κόμμα έχει αδειάσει ολοκληρωτικά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Άραγε τι θα κάνουν οι περιφερειακοί σύμβουλοι, ιδιαίτερα της Μεσσηνίας απ’ όπου προέρχεται η Ελένη Αλειφέρη μπροστά στον Τατούλη; Θα βρουν το θάρρος να πουν αυτά που λένε… πίσω από την πλάτη του; Αλλιώς θα πρέπει να καταλάβουν πως ο κόσμος δεν θα ξεχάσει την στάση κάποιων ιδιαίτερα στις εκλογές αν αυτοί επιλέξουν να κάνουν τον “ψόφιο κοριό”.

Η συνέχεια απ’ ότι φαίνεται ακολούθως της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον,  μήπως επιτέλους ευθέως ο Περιφερειάρχης μιλήσει και πει αν τελικά έμαθε κάτι γι’ αυτή την υπόθεση.