TOP

Με επιτυχία το τουρνουά Υδατοσφαίρισης της ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας – Νικήτρια ομάδα η ΝΟ Ναυπλίου

Τουρνουά με ξεχωριστά και ηχηρά μηνύματα κατά των ναρκωτικών ουσιών διοργάνωσε ξανά φέτος στην πόλη μας, το τμήμα υδατοσφαίρισης της ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας. «Όχι σε όλα τα Ναρκωτικά Ναι στον αθλητισμό» είπαν οι αθλητές των τεσσάρων ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά που διοργάνωσει το τμήμα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. Άργης Καλαμάτας ενόψει της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στα πλαίσια διάδοσης του αθλήματος, αλλά και την ανάδειξη της κοινωνικής πλευράς που προωθεί ο αθλητισμός, πραγματοποίησε το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Ιουνίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμάτας, τουρνουά υδατοσφαίρισης στο οποίο συμμετείχαν οι ανδρικές ομάδες του Άργη Καλαμάτας, Άρης Νικαίας, Ν.Ο. Ναυπλίου και Ολυμπιάδας Πετρούπολης.

Τα αποτελέσματα των αγώνων:

1η αγωνιστική

Άρης Νικαίας- Ν.Ο. Ναυπλίου                                                      9-11

ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Ολυμπιάδα Πετρούπολης          12-14

2η αγωνιστική

ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Ν.Ο. Ναυπλίου                                      8-10

Ολυμπιάδα Πετρούπολης – Άρης Νικαίας                              7-6

3η αγωνιστική

Ολυμπιάδα Πετρούπολης – Ν.Ο. Ναυπλίου                     7-9

ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Άρης Νικαίας                                         8-8

Τελική κατάταξη

  1. Ν.Ο. Ναυπλίου 9 βαθμοί
  2. Ολυμπιάδα Πετρούπολης 6 βαθμοί
  3. Άρης Νικαίας 1 βαθμός
  4.  Άργης Καλαμάτας        1 βαθμός

Όλες οι ομάδες είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν ξανά σε επίσημους αγώνες μετά από πολύ καιρό και παρά τις δυνατές μονομαχίες που δόθηκαν από όλους του παίχτες, οι αγώνες διεξήχθησαν στα πλαίσια του «Ευ αγωνίζεσθαι».

Η ομάδα της Π.Α.Ε. Άργης Καλαμάτας κατάφερε να συμμετέχει σε επίσημους αγώνες μετά από 2 χρόνια, από τον Ιούνιο του 2019 (μιας και το περσινό πρωτάθλημα αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας). Στο τουρνουά αντιμετώπισε 3 ομάδες που θα αγωνιστούν τις επόμενες ημέρες στο πρωτάθλημα της Β εθνικής και είχε ως απολογισμό 2 ήττες και 1 ισοπαλία, ισοβαθμώντας στην 3η θέση με την ομάδα του Άρης Νικαίας.

Οργανωτικά αξίζει να αναφερθεί ότι τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως ισχύουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) βρισκόταν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμάτας κατά την είσοδο των αθλητών και των συνοδών τους την πρώτη μέρα, διενεργώντας rapid test και τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά. Ευχαριστούμε το προσωπικό και τον υπεύθυνο Κώστα Βλαχοδημητρόπουλο για την άμεση ανταπόκριση και την άψογη συνεργασία.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση τελούσε υπό την επίσημη έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.), την παράλληλη στήριξη του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Δ.Υ.) και του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Υ.) και τους ευχαριστούμε για την έμπρακτη συμβολή τους. Το Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Υ.)  εκπροσώπησε ο πρόεδρός του Αναστασόπουλος Λάμπρος.

Επιπλέον, την πρωτοβουλία της ομάδα της Π.Α.Ε. Αργής Καλαμάτας, «αγκάλιασε» και το Πολυδύναμο Κέντρο Καλαμάτας του ΚΕΘΕΑ που διατηρούσε περίπτερο στο χώρο του κολυμβητηρίου στη διάρκεια του τουρνουά.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Καλαμάτας, αλλά και φυσικά τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις της πόλης για την οικονομική τους στήριξη στο τουρνουά.

Η Π.Α.Ε. Αργής Καλαμάτας ευχαριστεί τις ομάδες του Άρη Νικαίας, του Ν.Ο. Ναυπλίου, της Ολυμπιάδας Πετρούπολης που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και κυρίως για τη συμβολή τους στη επιτυχημένη διεξαγωγή του Τουρνουά Υδατοσφαίρισης “Όχι σε όλα τα ναρκωτικά Ναι στον αθλητισμό”

Στο μεταξύ τα τμήματα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. Αργής Καλαμάτας συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις και τη συμμετοχή σε αγώνες με διάθεση, όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, προάγουν την εξέλιξη των νέων αθλητών πάντα με γνώμονα το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» και την “ΕΥΓΕΝΗ άμιλλα”, αλλά και αναδεικνύουν κοινωνικές πλευρές που προωθεί ο αθλητισμός.»