Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Υπέγραψαν για 2 χρόνια Αναστασόπουλος και Κωνσταντινόπουλος -Οι πρώτες αποχωρήσεις- 12 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Συμβόλαια διετίας υπέγραψαν σήμερα Κωνσταντινόπουλος και Αναστασόπουλος με την ΠΑΕ Καλαμάτα. Οι συζητήσεις με τους δυο παίκτες είχαν αίσια κατάληξη με την ανανέωση της συνεργασίας τους για δυο ακόμη σεζόν στην Μαύρη Θύελλα.

Οι ανακοινώσεις:

“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Πάνο Κωνσταντινόπουλο ο οποίος θα παραμείνει στο… σπίτι του για ακόμα δύο χρόνια.Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη Μαύρη Θύελλα.”

“Ανανεώσεων συνέχεια για τη Μαύρη θύελλα με το Νίκο Αναστασόπουλο να βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Του ευχόμαστε καλή δύναμη, υγεία και να παραμείνει το μηχανάκι και η ψυχή της ομάδας στο χώρο του κέντρου.”

Οι πρώτες αποχωρήσεις

Στον αντιποδα, η πρώτη αποχώρηση είναι γεγονός για την ομάδα της Καλαμάτας. Πριν απο λίγα λεπτά έγινε γνωστό πως ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Νατσιόπουλος αποχωρεί από τον σύλλογο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι λόγοι της αποχώρησής του είναι οικογενειακοί.

Λιγο αργότερα ήρθε και η αναπάντεχη αποχώρηση του δυναμικού πορτιέρο, Δημήτρη Ταϊρη! Ο παίκτης επικαλέστηκε επίσης προσωπικούς λόγους για την αποχώρησή του.

Μετά απ’ αυτό το μαντάτα, αναμένουμε τα νέα από τις επαφές της διοίκησης με τον Λόρι Κέρη  οι οποίοι είναι επίσης απο τους πρώτους στη λίστα του Νικου Αναστόπουλου.

Κατά τα λοιπάς, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τους τέσσερις Γάλλους οι οποιόι είναι υπό δοκιμή την τελευταία περιπου εβδομάδα στην Καλαμάτα και αγωνίζονται σε άμυνα και επίθεση.

Προτεραιότητα σε γήπεδο και αδειοδότηση

Σε προτεταιότητα είναι το ζήτημα του γηπέδου. Η νέα κατηγορία αυτομάτως δημιουργεί την ανάγκη για υποδομές που θα πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις. Σε αυτό το πλαίσιο οι συναντήσεις του προέδρου Γιώργου Πρασσά με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο.

Βασικό ζητούμενο είναι η αντικατάσταση του χλοοτάπητα, ενώ σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από την συζήτηση με τον κ. Νίκα οι παρεμβάσεις που θα γίνουν αφορούν επίσης στην τοποθέτηση στέγαστρου στην κερκίδα άνωθεν των αποδυτηρίων, τα δημοσιογραφικά θεωρεία και η αύξηση της χωρητικότητας της κερκίδας κατά 1000 περίπου άτομα.

Δρομολογείται εν τω μεταξύ η διαδικασία αδειοδότησης και εντός δεκαπενθημένου αναμένεται να έχει τελειώσει.

12 Σεπτεμβρίου 2021 η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 – Football League.

Έγινε ενημέρωση σχετικά με τον Νόμο 4809/21

Αποφασίστηκε ως καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής για το Πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου 2021, η 15η Ιουλίου 2021.

Θα ζητηθεί συνάντηση με την ΕΡΤ Α.Ε. αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος.