Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Με ευχές για ένα νέο δημιουργικό έτος η τηλεόραση BEST έκοψε την βασιλόπιτά της

Στις κεντρικές εγκαταστάσεις του BEST Media Group είχαμε σήμερα μια ευχάριστη παρένθεση με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας. Όλο το προσωπικό και η Διοίκηση αντάλλαξαν ευχές σε κλίμα οικογενειακό.

Η τηλεόραση BEST πρωταγωνιστεί εδώ και δεκαετίες στο Περιφερειακό Τηλεοπτικό τοπίο, όντας από τους πλέον καταξιωμένους σταθμούς στην αποδοχή και την συνείδηση των πολιτών. Ο Διευθυντής κ. Νίκος Μπελογιάννης, μοίρασε εκτός από τα κομμάτια της πίτας και ευχές στους εργαζόμενους του Best Media Group καθώς εισερχόμενοι σε μια νέα τηλεοπτική εποχή τα «στοιχήματα» στο περιφερειακό, και όχι μόνο, τηλεοπτικό τοπίο, είναι πολλά και ως οφείλει η τηλεόραση BEST θα σταθεί στο ύψος κάθε περίστασης με τον ίδιο δυναμισμό, την ίδια εγκυρότητα και συνέπεια απέναντι στον κόσμο που την έχει αναδείξει ως την πρώτη τηλεοπτική του επιλογή στην μεγάλη ακτίνα εμβέλειάς της.

Τυχερός της πίτας που… κόπηκε με αποστάσεις και μάσκες, όπως ορίζει άλλωστε το υγειονομικό πρωτόκολλο, ήταν ο εξαιρετικός συνεργάτης μας Νίκος Αμπάτης. Ευχή όλων είναι το 2021 να αποτελέσει για όλους μια χρονιά υγείας πάνω από όλα, ευημερίας, επαγγελματικής και προσωπικής επιτυχίας, ευτυχίας και αγάπης…