Σάββατο
27
Απρίλιος
TOP

Με στόχο μια θέση στην πρώτη 7αδα ξεκίνησε προπονήσεις ο Ολυμπιακός Ανάληψης

Ο Ολυμπιακός Ανάληψης ξεκίνησε την προετοιμασία του για το πρωτάθλημα της Α΄ Τοπικής κατηγορίας με ενισχυμένο ρόστερ και ευχές για υγεία.

Οι “ερυθρόλευκοι” της Μεσσήνης προχώρησαν το προηγούμενο διάστημα σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις, ενισχύοντας το ρόστερ με τους: Μπάμπη Θεοδοσόπουλο, Γιώργο Καλογερόπουλο, Θεόφιλο Δημητρίου, Σωτήρη Δημητρακόπουλο, Παναγιώτη Ξυδιά, Νικουλάε Ραντούκου, Παναγιώτη Μήτρου και Παναγιώτη Δεδούση.

Σε ό,τι αφορά τους στόχους για το πρωτάθλημα, όπως εξήγησε ο προπονητής Νίκος Γεωργακλής, είναι σε συνέχεια της περσινής περιόδου και περιλαμβάνουν μια θέση στην πρώτη 7αδα.

Ο θεσμός του Κυπέλλου, όπου ένα καλό πλασάρισμα είναι εντός των στόχων της φετινής περιόδου, επίσης περιλαμβάνεται στην προετοιμασία της ομάδας στο πλαίσιο της οποίας θα γίνουν 4 φιλικά αρχής γενομένης από την Κυριακή 23 Αυγούστου, με τον ΠΑΣ Ράχη, στις 26 Αυγούστου στο “Γ. Λουκαρέας” με την Ομόνοια, στις 29 Αυγούστου στην Μεσσήνη με την Κορώνη και στις 2 Σεπτεμβρίου με τον Πανθουριακό, στην Καλαμάτα.