Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Με Τέλο Άγρα το πρώτο ξεμούδιασμα για τον Πάμισο

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας για την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό στάδιο Μεσσήνης για την ομάδα του Πάμισου, με αντίπαλο τον Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων.

Ο προπονητής των “πράσινων” Γιώργος Καλόμαλος, χρησιμοποίησε και τους 24 παίχτες, εκτός από τον Παπαδόπουλο που για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκε στο φιλικό, και είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και τεχνικές και να βγάλει συμπεράσματα που θα τον βοηθήσουν στη συνέχεια της προετοιμασίας και την ολοκλήρωση του ρόστερ.

Κατά διαστήματα παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο. Για τον Πάμισο δεν υπήρξαν γκολ παρά μόνον μια καλή ευκαιρία για γκολ είχε ο Πάμισος μετά από χτύπημα πέναλτι του Ρονάλντο που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Τέλου Άγρα. Η ομάδα των Γαργαλιάνων αναδείχθηκε νικήτρια του Κυριακάτικου φιλικού αγώνα, καθώς στο 60ο λεπτό, ο Σωτηρόπουλος βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα.

Πάμισος Μεσσήνης: Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Γεωργιόπουλος, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Ντίσα, Αράπι, Πολυχρόνης, Θώδης, Μπορχάν, Βέλλης, Οικονομόπουλος, Μπούνας, Καραχάλιος, Στασινόπουλος, Τσούκλερης, Παπαγιαννόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Γιαννόπουλος, Αγγελόπουλος, Παπαγεωργακόπουλος, Παπαδόπουλος, Μωράκης, Σαραντόπουλος,Σπανός.

Τέλος Άγρας: Λάπας, Λακριντής , Αλεξανδρόπουλος Λάζαρης, Γεωργόπουλος, Γεωργακόπουλος, Καυκής, Ηλιόπουλος, Μπολούν, Σωτηρόπουλος, Βελησάρης, Καραχούντρης, Τάρλεφ, Σερέτης, Ταγκαλάκης, Γαλάνης, Ζόμπολος, Ράπας.