Τρίτη
23
Απρίλιος
TOP

Με την υπογραφή Πυλιώτη αλλά και Ρουβά το φετινό… γευστικό ταξίδι στο «Podeidon» στην Καλαμάτα

Με αέρα… Μαϊάμι λειτουργεί στην πόλη της Καλαμάτας και την υπέροχη παραλία της στην οδό Ναυαρίνου 119, ένα από τα πλέον ξεχωριστά εστιατόρια, το «Poseidon Ocean View» που φέρει την μαγειρική… υπογραφή του διακεκριμένου με το τίτλο του «American Champion Chef» και όχι μόνο, Έλληνα σεφ, Δημήτρη Πυλιώτη.
Ο Δημήτρης Πυλιώτης, ο οποίος έχει διαπρέψει στο εξωτερικό έχοντας μαγειρέψει για πολλούς επωνύμους από διάφορους χώρους και συγκεκριμένα, από παίκτες του NBA μέχρι και τις Καρντάσιαν, επέλεξε να επενδύσει στον τόπο της καρδιάς του, καθώς είναι Μεσσήνιος στην καταγωγή, δίνοντας μια μοναδική, απολαυστική… διέξοδο, σε όσους αναζητούν τα ποιοτικά μονοπάτια των ελληνικών γεύσεων.


Φέτος, προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα, επέλεξε να συνεργαστεί με τον γνωστό σεφ που Απόστολο Ρουβά ο οποίος μας έδινε καθ’ όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν, ξεχωριστές προτάσεις για το καθημερινό φαγητό, αλλά και τα ιδιαίτερα γεύματά μας, μέσα από την εκπομπής του Mega «Πάμε Δανάη».

Το μενού και φέτος μοναδικό και οι γαστρονομικές εκπλήξεις στο φόντο των, άριστης ποιότητας, τοπικών -κατά κύριο λόγο- υλών, δεν λείπουν, μετατρέποντας την απόλαυση του φαγητού, σε μια πραγματικά ανεπανάληπτη εμπειρία!