Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Με την… σφραγίδα Χαρίτση δύο σημαντικά έργα στη Μεσσηνία – Η πατρική οικία της Κάλλας και η ανάπλαση στο Δώριο

Με… σφραγίδα του Αλέξη Χαρίτση σημαντικά νέα έργα έρχονται για τη Μεσσηνία, δείχνοντας και αποδεικνύοντας την σταθερή του υποστήριξη σε μια σειρά από παρεμβάσεις που έχουν αναφορά στην τοπική κοινωνία και τις ανάγκες και προτεραιότητές της.

Ο Μεσσήνιος Υπουργός Εσωτερικών από την εποχή που ήταν στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, ως Αναπληρωτής, είχε ήδη δρομολογήσει – όπως σε αντίστοιχη κατεύθυνση κινείται και σήμερα – μια σειρά από παρεμβάσεις, στο πλαίσιο των αιτημάτων που είχαν αιτηθεί οι τοπικές κοινωνίες και τα οποία είχαν την απαραίτητη ωριμότητα για να οδεύσουν προς υλοποίηση.

Έτσι, πλέον, μέσω του ΠΔΕ εξασφαλίστηκαν χρηματοδοτήσεις για τη Μεσσηνία σε παρεμβάσεις που έχουν αναφορά σε ένα από τα πολιτιστικά σημεία (που έτσι πρέπει να εξελιχθεί) για την περιοχή και σε ένα πάγιο αίτημα από το δήμο Οιχαλίας για την Ανακατασκευή της πατρικής οικίας της Μαρίας Κάλλας στο Νιοχώρι, με ένα ποσό της τάξης των 300.000€.

Την ίδια ώρα, τις ενέργειες Χαρίτση τις συναντά κανείς στην δρομολόγηση μέσω του ΠΔΕ και του έργου που έχει να κάνει με την ανάπλαση των χώρων και τη διαμόρφωση της πλατείας στο Δώριο, του ίδιου δήμου στην Άνω Μεσσηνία, της τάξης των περίπου 250.000€.

Και για το τέλος ένα σχόλιο. Επειδή, θα δούμε πολλά σε αυτή την προεκλογική περίοδο το να φθάνει να ανακοινώνει η Περιφέρεια σε δελτίο τύπου (!) πως ο Τατούλης εξασφάλισε τα ανωτέρω, προκαλεί τουλάχιστον θυμηδία… για να μην πούμε κάτι περισσότερο. Λίγη αυτοσυγκράτηση στο… έργο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.