Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Με χρυσό μετάλλιο ο Σταύρος Κανελλόπουλος του ΠΟΚ

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για ακόμη μια φορά ανέβηκε ο Ποδηλατικός Όμιλος Καλαμάτας με τον Σταύρο Κανελλόπουλο. Ιδιαίτερη τιμή επεφύλασσε η τελετή έναρξης του αγώνα για τον πολυνίκη πρωταθλητή Δημήτριο Δημητρακόπουλο αφού επιλέγηκε από τους διοργανωτές να παραστεί υψώνοντας τη φλόγα κατά την εκφώνηση του όρκου από τις ιέρειες.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Σταύρος Κανελλόπουλος  κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον αγώνα αντοχής Granfondo Delfi 128km/2150 υψομετρικών που έγινε στους Δελφούς στις 4 Ιουλίου 2021.  Στην κατηγορία Μάστερ Α με χρόνο 4:01:49 κατάκτησε την πρώτη θέση ο Κανελλόπουλος Σταύρος έχοντας την ίδια ακριβώς επίδοση με τον νικητή της γενικής κατάταξης.

Στην κατηγορία Μάστερ Β με χρόνο 4:01:53 κατάκτησε τη δεύτερη θέση ο Δημητρακόπουλος Δημήτριος.

Στην κατηγορία Μάστερ Γ με χρόνο 4:15:21 κατάκτησε την πέμπτη θέση ο Κωνσταντόπουλος Νικόλαος.

Ευχαριστίες

«Το Δ .Σ. του συλλόγου μας εύχεται σε όλους τους αθλητές καλή συνέχεια με υγεία και δύναμη στο αγωνιστικό πρόγραμμα έτους 2021. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων TOYOTA Kakouros για την διάθεση σύγχρονων μοντέλων από το στόλο που διαθέτει για τη μεταφορά των αθλητών μας με ασφάλεια και άνεση. Επιπροσθέτως ευχαριστούμε θερμά τον συνοδό της ομάδας και συναθλητή μας Σικαλιά Γεώργιο που καταβάλλοντας υπερπροσπάθεια ήταν διαρκώς δίπλα και υποστήριζε και τους τρεις αθλητές μας. Επίσης ευχαριστούμε την εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής UpCycle – Fit&Shape Greece για την υποστήριξη με τα αθλητικά ροφήματα και ενεργειακές μπάρες που απαιτούνται για τον εφοδιασμό των αθλητών.»