Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Με 12 αγωνίσματα κι υπό αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα στις 29 Ιουλίου τα «Παπαφλέσσεια» στην Καλαμάτα

Σύμπραξη δυνάμεων Δήμου Καλαμάτας και ΣΕΓΑΣ ώστε στις 29 Ιουλίου η μεσσηνιακή πρωτεύουσα να είναι πανέτοιμη να υποδεχθεί το μίτινγκ κλασικού αθλητισμού «Παπαφλέσσεια» που, παρά τα όποια εμπόδια υπήρξαν λόγω κορωνοϊού, θα διεξαχθεί κανονικά!

Παράλληλα κοινή κατεύθυνση Δήμου Καλαμάτας και ΣΕΓΑΣ είναι η καθιέρωση της Καλαμάτας ως κέντρο προετοιμασίας υψηλού επιπέδου. Μια προσπάθεια που αν μη τι άλλο θα αποφέρει πολλά οφέλη για την πόλη και τον αθλητισμό της περιοχής. Προς αυτή την κατεύθυνση, οι συνεχείς προσπάθειες της δημοτικής αρχής για τον εξωραϊσμό, εκσυχρονισμό και συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων και εν προκειμένω του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας για το οποίο, όπως τόνισε ο δήμαρχος κ. Βασιλόπουλος, υπάρχουν ορισμένες εκκρεμότητες υπάρχει όμως και η περίσσια βούληση ώστε στις 29 Ιουλίου να είναι όλα έτοιμα για την υποδοχή των αθλητών και αθλητριών που θα συμμετάσχουν στο καλαματιανό μίτινγκ.

Με 12 αγωνίσματα ανδρών γυναικών και την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων το καλαματιανό μίτινγκ συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον αθλητών και αθλητριών.

Άλλωστε η κορυφαία διοργάνωση στίβου της Καλαμάτας με ιστορία πάνω από 60 χρόνια θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες αθλητές να διεκδικήσουν όρια συμμετοχής στα επερχόμενα πανελλήνια πρωταθλήματα.