Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Ναρκωτικά και κλοπές οι αιτίες τεσσάρων συλλήψεων στη Μεσσηνία

Στη σύλληψη ενός 20χρονου προχώρησαν χθες (13/5/21) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, αστυνομικοί  της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Μεσσηνίας. Ο 20χρονος ημεδαπός κατείχε μικροποσότητα κάνναβης η οποία κατασχέθηκε.

Η προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Μια ημέρα νωρίτερα (12.5.2021) σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, συνέλαβαν τρεις ημεδαπούς, έναν 18χρονο, έναν 20χρονο και έναν ανήλικο, γιατί λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει από αγρόκτημα ημεδαπού, διάφορα γεωργικά εργαλεία και σίδερα, τα οποία είχαν φορτώσει σε όχημα στο οποίο επέβαιναν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Επιπλέον, από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 16.4.2021 έως και την 26.4.2021, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, είχαν αφαιρέσει σίδερα και από άλλο αγρόκτημα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε. Τέλος, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω δεν είχαν προβεί στην έκδοση δελτίου ταυτότητας, ενώ ο 18χρονος στερούνταν και άδεια ικανότητα οδηγήσεως. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.