Σάββατο
27
Απρίλιος
TOP

Νεκρός 52χρονος πυροσβέστης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Ε.Ο. Πύργου-Κυπαρισσίας

Μοιάζει αδιανόητο το σκηνικό που σημειώθηκε χθες βράδυ στην Τριφυλία και έρχεται να σκορπίσει απέραντη οδύνη. Μια τραγωδία από τον άδικο χαμό ενός 52χρονου πυροσβέστη που παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό Πύργου-Κυπαρισσίας. Ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός και παρά τις προσπάθειες που έγιναν στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας που μεταφέρθηκε, δυστυχώς δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή σκορπώντας τον θρήνο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος:

“Εχθές (18/6) το βράδυ, το Π.Σ. 1894 όχημα του Π.Κ. Κυπαρισσίας επέστρεφε από δασική περιπολία στην περιοχή της Ελαίας προς την υπηρεσία του. O Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης Μπούρας Κανέλος, ετών 52, ενώ βρισκόταν εκτός του ανωτέρω οχήματος, στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κυπαρισσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του πυροσβεστικού υπαλλήλου θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση”.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

“Χθες (18.6.2021) το βράδυ, στο 51,5 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πύργου-Μεθώνης, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, το οποίο οδηγούσε 65χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 52χρονο ημεδαπό, ο οποίος περισυνέλλεγε εμπόδιο που βρισκόταν στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.”