Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Πάμισος Μεσσήνης

Με αμιγώς μεσσηνιακό σύνολο και στόχο την παραμονή του στη Γ΄ Εθνική, ο Πάμισος ξεκίνησε την προετοιμασία του, στο Δημοτικό στάδιο της Μεσσήνης, παρουσία σχεδόν όλων των μελών της διοίκησης, του προπονητή Γιώργου Καλόμαλλου και των παικτών της ομάδας.

Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Καλόμαλου και των συνεργατών του, οι ποδοσφαιριστές του Παμίσου ξεκίνησαν την προετοιμασία τους εν όψει του απαιτητικού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Στην πρώτη προπόνηση που έγινε στο Δημοτικό στάδιο της γείτονα πόλης, το παρών έδωσαν σχεδόν όλα τα μέλη της διοίκησης, ο προπονητής Γιώργος Καλόμαλλος και οι παίκτες της ομάδας.

Εκ της διοικήσεως με μοναδικό απόντα τον πρόεδρο κ. Βλαχάκη που για σοβαρούς προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσε να δώσει το παρών, παρευρέθηκαν οι Γιώργος Ντούλης α΄ αντιπρόεδρος, Αγγελική Μαντά α΄ γενικός αρχηγός και υπ. Δημοσίων Σχέσεων, Γιώργος Καπερώνης β΄ γενικός αρχηγός και υπ. Τύπου, Γιώργος Πετρόπουλος γενικός γραμματέας, Παναγιώτης Τσικρικός τεχνικός διευθυντής, Τάκης Φιλόπουλος μέλος και Μίλτος Ρούτσης αναπληρωματικό μέλος.

Στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς το παρών έδωσαν όλοι οι παίκτες της ομάδας με μοναδική εξαίρεση τον Γιάννη Μωράκη. Μάλιστα μεταξύ των παικτών που πήραν μέρος στην προπόνηση ήταν οι Θώδης και Στασινόπουλος, 2-3 ακόμα νεαροί παίκτες από την Ακαδημία, ο Χρήστος Ρήγας, καθώς και ο Κώστας Παγανίας που θα παραμείνει στη Μεσσήνη έως ότου μεταβεί στα Τρίκαλα.

Στις αποκλειστικές δηλώσεις του στο best tv, ο  α΄ αντιπρόεδρος Γιώργος Ντούλης τόνισε πως η φυσική θέση του Πάμισου είναι η Γ΄ Εθνική όπου τη νέα χρονιά βασική επιδίωξη όλων θα είναι η παραμονή και η διατήρηση του αμιγώς μεσσηνιακού προσώπου της ομάδας που φιλοδοξεί να συνεχίσει να αναδεικνύει τα μεσσηνιακά ταλέντα.

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, η αναζήτηση για την ολοκλήρωση του ρόστερ συνεχίζεται και το Δ.Σ. σε συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Καλόμαλλο αναμένουν μέχρι το τέλος Αυγούστου να συμπεριλάβουν στο δυναμικό της ομάδας νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον και θα δοκιμαστούν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.