Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Για ενίσχυση των Α.Τ. Πύλου και Κορώνης μίλησε ο Καφαντάρης

Η άμεση κάλυψη της κενής θέσης, λόγω πολύμηνης άδειας, του Δημοτικού Αστυνόμου στην Δημοτικής Κοινότητας Χώρας και η ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων Πύλου και Κορώνης  ήταν το θέμα της συνάντησης του ΓΓ της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Καφαντάρη με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Δ/ντη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Πούπουζα .

“Στην συνάντηση που είχαμε του μετέφερα την αγωνία και την ανησυχία των πολιτών του Δημου Πύλου Νέστορος για την υποστελέχωση των Αστυνομικών Τμημάτων του Δήμου μας ,  που επηρεάζει  άμεσα την ασφάλεια της περιοχής και παράλληλα την αγανάκτηση των κατοίκων της Χώρας διότι παραβαίνει κενή η θέση του Δημοτικού Αστυνόμου από τις αρχές του χρόνου λόγο πολύμηνης άδειας του Αστυνόμου που υπηρετεί .
Ο κ. Πούπουζας αφού με ευχαρίστησε για την εξαίρετη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει, με την ιδιότητά μου ως Γενικού Γραμματέα της ΚΕΔΕ,   στην επίλυση ζητημάτων που παρουσιάζονται στους Δήμους της Πελοποννήσου , δεσμεύτηκε για την άμεση κάλυψη της θέση του Δημοτικού Αστυνόμου της Χώρας, φυσικά,  μετά από επικοινωνία που θα έχει με τον Δντη της Αστυνομικής Δνσης Μεσσηνίας κ. Ηλια Αξιοτόπουλο και παράλληλα μου ανέφερε ότι στις προτεραιότητες του είναι και η ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων του Δήμου μας .
Μέσα από την συνεργασία, μόνο θετικά μπορούμε να έχουμε προς όφελος των πολιτών.
Δημητρης Καφαντάρης
Γεν. Γρ. ΚΕΔΕ
π. Δήμαρχος Πύλου Νεστορος “