Τετάρτη
26
Ιούνιος
TOP

Ομοβροντία αποχωρήσεων από την συνεδρίαση του ΠΕΣΥ – Ξηλώνεται… το πουλόβερ της παράταξης Τατούλη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα περιφερειακά δρώμενα της Πελοποννήσου που αναδιαμορφώνουν το όλο σκηνικό μετά και τα όσα βγαίνουν ως… απόρροια της ακολουθούμενης πολιτικής της περιφερειακής αρχής του κ. Τατούλη.

Από τη μία οι τελευταίες πράξεις έχουν να κάνουν με την ομοβροντία αποχωρήσεων από την σημερινή συνεδρίαση του ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου από συμβούλους που διαπιστώνουν τον τρόπο με τον οποίο προήλθε η πρόσκληση και τα ζητήματα που ανακύπτουν.

Έτσι διαδοχικές καταφθάνουν οι δηλώσεις αποχής από την συνεδρίαση του σώματος. Η αρχή έγινε με τις παρατάξεις “Πελοπόννησος Πρώτα” και “Πελοπόννησος Οικολογική” (δείτε εδώ), ενώ ακολούθησε και η ανακοίνωση του Περικλή Μαντά (δείτε εδώ).. Αμέσως μετά και εκείνη της Λαϊκής Συσπείρωσης (δείτε εδώ), όπως και της παράταξης Αγωνιστική Πρωτοβουλία Πελοποννήσου (δείτε εδώ)

Το βίντεο με τις πρώτες ανακοινώσεις…

Οι αναφορές για “κακοφτιαγμένο σκηνικό” αλλά και για “πρακτικές ηγεμονισμού, απαξίωσης και υπονόμευσης του θεσμού” κυριαρχούν στις σκληρές ανακοινώσεις, που βάζουν στο επίκεντρο την τακτική που ακολουθεί η περιφερειακή αρχή, μέσα σε έναν έκδηλο πολιτικό πανικό από τις εξελίξεις.

Από την άλλη, και το σκηνικό με τις αλλεπάλληλες ανεξαρτητοποιήσεις από τη “Νέα Πελοπόννησο” από συμβούλους που προέρχονται από όλους τους χώρους με βολές και επικρίσεις για τα πεπραγμένα και για τους όλους χειρισμούς, με εμφατικές μάλιστα τις δηλώσεις των Αντωνόπουλου, Χρονά (δείτε εδώ) και Τζανή (δείτε εδώ).

Το κλίμα είναι εκρηκτικό με την παράταξη της πλειοψηφίας να μην έχει την… πλειοψηφία και να είναι εγκλωβισμένη στα αδιέξοδα που ο κ. Τατούλης διαμόρφωσε.