Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

Το μήνυμα του Α/ΓΕΣ από τα Φιλιατρά: “Ο Ελληνικός Στρατός είναι έτοιμος & είναι αποφασισμένος” – Τιμήθηκε από το Δήμο Τριφυλίας

Μεγάλη ημέρα σήμερα για την περιοχή των Φιλιατρών. Με τη δέουσα λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τιμήθηκε ο Προστάτης της περιοχής Άγιος Χαράλαμπος με πάνδημη και ευρύτερη συμμετοχή.

Σημείο αναφοράς η παρουσία του Φιλιατρινού στην καταγωγή Αρχηγού του ΓΕΣ Χαράλαμπου Λαλούση, που τιμήθηκε από το Δήμο και στο πρόσωπό του ξεχωριστές ήταν οι αναφορές από το Δήμαρχο Γιώργο Λεβεντάκη αλλά και από τον Στρατηγό ε.α. κ. Βορρέ. Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού συγκινημένος μίλησε για τη μεγάλη τιμή που γίνεται ανήμερα της εορτής του και αναφέρθηκε στα βιώματά του από τα παιδικά του χρόνια, τους δασκάλους του, και, την περιοχή που μεγάλωσε.

«Θα είμαι δίπλα σας ως Φιλιατρινός» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Α/ΓΕΣ για να στείλει ακολούθως ένα ηχηρό μήνυμα «να μην φοβάστε κάτι, ο Ελληνικός Στρατός είναι έτοιμος, είναι αποφασισμένος, έχει όλες τις δυνατότητες να αντιμετωπίσει κάθε απειλή. Κι όσο και να φωνάζουν οι απέναντι, απλώς φωνάζουν. Ενωμένοι πορευόμαστε»