Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

ΠΑΕ Άργης: Επίσκεψη του Περιφερειακού Ομοσπονδιακού Προπονητή

1 και 2 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε από τον περιφερειακό Ομοσπονδιακό προπονητή ακαδημιών κο Φώτη Γιαννόπουλο επίσκεψη στο κολυμβητήριο της Καλαμάτας. Οι νεαροί αθλητές της πόλης μας είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν και να συμμετάσχουν σε αγώνες κατά ηλικιακές ομάδες υπό το βλέμμα του κου Φώτη Γιαννόπουλου.

Ο νέος περιφερειακός Ομοσπονδιακός προπονητής ακαδημιών, αφού παρείχε χρήσιμες οδηγίες στους προπονητές των νεαρών αθλητών και επισήμανε στους νέους πολίστες πτυχές του αθλήματος και τη σημασία της προπόνησης, ευχαρίστησε όλους για την προσπάθειά τους και δεσμεύτηκε ότι θα επαναλάβει σύντομα την επίσκεψη για δει την εξέλιξή τους.

Η Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ χαιρετίζει την κίνηση της Κ.Ο.Ε. για την ανάπτυξη των ακαδημιών και στην περιφέρεια, και όχι μόνο των μεγάλων αστικών κέντρων, αναμένοντας ως αθλητικό σωματείο να υπάρξει συνέχεια στο νέο της εγχείρημα.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον περιφερειακό Ομοσπονδιακό προπονητή ακαδημιών κο Φώτη Γιαννόπουλο για τις πολύτιμες συμβουλές του, τόσο στο προπονητικό team της ομάδας μας, αλλά και στους νεαρούς υδατοσφαιριστές. Να σημειώσουμε ότι ο Φώτης Γιαννόπουλος διετέλεσε προπονητής της αντρικής ομάδας υδατοσφαίρισης της  Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ τις αγωνιστικές περιόδους 2014-2015, 2015-2016,2016-2017. Στην επιτυχημένη συνεργασία μας αυτά τα 3 χρόνια, αξιοσημείωτη ήταν η ιστορική άνοδος της ομάδας μας στη Β΄ΕΘΝΙΚΗ την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Το σωματείο μας του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Τέλος, η Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, η διοίκηση, οι προπονητές, οι αθλητές της αντρικής ομάδας υδατοσφαίρισης θα συνεχίσουν σταθερά και αταλάντευτα να καλλιεργούν στη νεολαία το μήνυμα της ενασχόλησης με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, τον υγρό στίβο, την υδατοσφαίριση μεταλαμπαδεύοντας στους νέους αθλητές τη σημασία του «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘAI» και της ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΑΜΙΛΛΑΣ.