Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Παπασταμάτης: «Περιμένουν όλοι εντός της εβδομάδας από τον Αυγενάκη να δώσει λύση! »

Από το Διαβολίτσι όπου βρέθηκε με την ευκαιρία του φιλικού των “νερατζούρι” με την Εθνική Ενόπλων, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ “Καλαμάτα” Κώστας  Παπασταμάτης, σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το γεγονός πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα των κατηγοριών SL2-Fl.

Εξέφρασε την ελπίδα πως σύντομα θα έχουμε λύση στο πρόβλημα που έχει ανακύψει με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο: «Μας λυπεί ότι έχει φθάσει 6 Σεπτεμβρίου και δεν γνωρίζουν 22 ομάδες που θα αγωνιστούν! Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο να έχει προτείνει η ΕΠΟ τους δύο ομίλους της Β εθνικής, το οποίο πλέον είναι και η μοναδική κίνηση και περιμένουν όλοι εντός της εβδομάδας από τον Υφυπουργό, κ. Αυγενάκη να δώσει λύση!

Και να μην ταλαιπωρούνται άλλο και οι οικογένειες των ποδοσφαιρικών και οι διοικήσεις και ο κόσμος που το περιμένει και να ξεφύγουμε λίγο και από την πανδημία, και το ποδόσφαιρο να δώσει ένα άλλο χρώμα πάλι στη ζωή μας!

Πιστεύουμε και ελπίζουμε εντός της εβδομάδας να δημιουργηθούν δυο όμιλοι των 17 ομάδων και να ξεκινήσουμε μεταξύ 15 και τέλη Οκτωβρίου.»

Σ.Τριάντου