Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Παρωδία στη διευρυμένη ΝΟ.Σ. της ΝΔ – Αποτυχημένη εκδήλωση μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές

Το… ήταν κάποτε μια ΝΟΔΕ, αρχίζουν να λένε στη Μεσσηνία μετά την χθεσινή εικόνα – παρωδία που συναντούσε κανείς στην αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Καλαμάτας όπου και κυριαρχούσαν οι άδειες καρέκλες.

Μια εικόνα αποτυχημένης εκδήλωσης μόλις λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές για έναν τοπικό μηχανισμό που (θα) έπρεπε να είναι στην απόλυτη κομματική εγρήγορση, καθώς, στην «…καταστατικώς προβλεπόμενη, διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση των μελών της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Ν.Δ. για ενημέρωση και συζήτηση εν όψει των εκλογών», έδωσαν τελικά το παρών περίπου 30 άτομα!

Η… μετεξέλιξη του τοπικού κομματικού μηχανισμού της ΝΔ στη Μεσσηνία σε… παρέα για να κάνουν ορισμένοι… φιέστα – όπως σημείωναν κάποιοι μετά και την χθεσινή εκδήλωση –  έφθασαν στο σημείο της χθεσινής εικόνας που πολιτικά γελοιοποίησε το κόμμα της ΝΔ. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως αυτή είναι η εικόνα ενός κόμματος που βρίσκεται σε κυβερνητική πορεία με υποτίθεται… ενεργοποιημένο τον μηχανισμό του και σε πλήρη ετοιμότητα τα στελέχη του.

Να σημειωθεί πως πέραν των άλλων στην όλη συζήτηση κυριάρχησαν οι αντεγκλήσεις και η ένταση και τελικά με μια κουβέντα που γίνεται και στο… καφενείο, δεν ειπώθηκε τίποτε ως κατάληξη και συμπέρασμα…