Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Πως… κατάντησαν “Τατούλης–Νικολάκου” το Περιφερειακό Συμβούλιο – Τραγελαφικές καταστάσεις για μια ακόμη φορά

Κατάντημα! Ναι, πλέον, συμφωνούμε, κατάντημα. Σε πολλές μάλιστα διαστάσεις. Αλλά αναλογιστείτε λιγάκι ποιανού την πολιτική υπογραφή φέρει αυτό το… κατάντημα; Και σίγουρα θα βρείτε συγκεκριμένα πρόσωπα, στην απερχόμενη αρχή… Και δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ.

Την εικόνα μιας πολιτικής αποδρομής που πια θυμίζει… αποσύνθεση, επιβεβαίωσαν ορισμένοι με την στάση τους στην τελευταία συνεδρίαση του ΠΕΣΥ, που ματαιώθηκε η συνεδρίαση, αλλά όχι το σόου.

Κι εάν δεν έχετε τι να πράξετε για να περνάτε τις Δευτέρες ή τις Τετάρτες τα μεσημέρια εποικοδομητικά μπορείτε να δίνετε το παρών στις συνεδριάσεις του ΠΕΣΥ – που ξέρετε μπορεί να προσμετρήσουν και… εσάς στην απαρτία της παράταξης Τατούλη! Και μετά να απολαύσετε ένα πολιτικό… σόου από τα λίγα, που τύφλα να έχει η σκηνή του… Περοκέ.

Μια λυπηρή εικόνα για τον ύψιστο θεσμό της Περιφέρειας που αυτοί που τον αποδόμησαν τόσον καιρό επιδιώκοντας συγκρούσεις, με ανελέητο “bullying” σε παρατάξεις και πρόσωπα, ντοπαρισμένοι από… πολεμικές ιαχές και φράξιες – κάποιοι βαφτίστηκαν μάλιστα “tatouligans” – και δεν κατάλαβαν ποτέ πως φθάνει η στιγμή του απολογισμού και εκεί βρίσκονται αντιμέτωποι με το ότι… σπέρνεις, θερίζεις.

Δείτε το video και βγάλετε συμπεράσματα:

Μια εικόνα που θα έπρεπε να εμπνέει ενότητα, σύνθεση στα ζητήματα μικρά ή μεγάλα αυτού του τόπου, να είναι στο επίκεντρο το αποτέλεσμα, η ουσία και το έργο, αυτή πια να μοιάζει με… παραίσθηση στη μυθική Πελοπόννησο!

Μπορεί τώρα πια οι “τύποι”, με τις παραφυάδες τους που τις “τροφοδοτούν” οικονομικά (και πάντα… νόμιμα για την καλή τη πίστη για επικοινωνία και δημοσιότητα) και σκέφτονται και να γράφουν… έπη για τα όσα συμβαίνουν με την Ντίνα την… πολεμίστρια, αλλά… ιθαγενείς δεν υπάρχουν πια στην Πελοπόννησο.

Kι όλα αυτά δύο μήνες πριν τις εκλογές και για να μην “τρελαίνεστε” γιατί γίνεται από την απερχόμενη αρχή ο χαμός με τα σκουπίδια και η “πρεμούρα” να περάσει τώρα τόσσσσαααα χρόνια μετά το έργο, μετά από τόσσσεεες παλινωδίες, απλό είναι…

Παραφράζοντας τον Τζέιμς Κάρβιλ, “το θέμα είναι τα χρήματα της δημοσιότητας, ηλίθιε…”