Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Π. Μαντάς: «Η Μεσσηνία χρειάζεται σχέδιο…» – Την Τετάρτη, «Μεσσηνία Δυνατά» στο Πνευματικό Κέντρο

Στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως «Η Μεσσηνία χρειάζεται σχέδιο…», ο πολιτευτής της ΝΔ και περιφερειακός σύμβουλος Περικλής Μαντάς σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα ο ίδιος προγραμματίζει, αρχής γενομένης με την εκδήλωση της Τετάρτης με σύνθημα «Μεσσηνία Δυνατά».

Ο Περικλής Μαντάς τόνισε πως η χώρα χρειάζεται το συντομότερο δυνατόν να προσφύγει στις κάλπες, αναφέροντας «…όσο πιο γρήγορα, τόσο το καλύτερο για τον τόπο μας», υπογραμμίζοντας σε άλλο σημείο πως η «η κυβέρνηση έχει χάσει τη νομιμοποίηση της κοινωνίας».

Σε σχέση με τη Μεσσηνία ο κ. Μαντάς ανέφερε πως χρειάζεται σχέδιο οραματικό, αναπτυξιακό και υλοποιήσιμο, κάτι που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει, ενώ αναφορά έγινε και στην περίοδο της διακυβέρνησης Σαμαρά, με τον κ. Μαντά να τονίζει πως τότε ο πρώην Πρωθυπουργός θωράκισε τη Μεσσηνία δρομολογώντας μία σειρά από μεγάλα έργα, πολλά εκ των οποίων στη συνέχεια έμειναν στα αζήτητα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος ο κ. Μαντάς αναφέρθηκε και στην πολιτική εκδήλωση που έχει προγραμματίσει για την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 19.30 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας, κάνοντας ένα ανοιχτό κάλεσμα προς τους πολίτες της Μεσσηνίας.