TOP

Π. Ντίντα: “Η ώρα της Μεσσηνίας είναι τώρα”

Η ώρα της Μεσσηνίας είναι τώρα σημείωσε εμφατικά η Υποψήφια Βουλευτής Μεσσηνίας με τη ΝΔ Παναγιώτα Ντίντα. Η κα Ντίντα μιλώντας στην εκπομπή «Εκλογές 2019» εστίασε σε όλα εκείνα που δεν έγιναν μέσα στα χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας πως η εφαρμογή των μνημονιακών μέτρων και άλλων επώδυνων υποχρεώσεων για τους επαγγελματίες και την πραγματική οικονομία δημιούργησε μια κατάσταση ασφυξίας για νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην φυγή των νέων στο εξωτερικό σημειώνοντας πτυχές του προγράμματος της ΝΔ όπου στόχος είναι να εφαρμοστούν αναπτυξιακές πολιτικές για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την προσέλκυση επενδύσεων κατά τέτοιο τρόπο που να δίνουν κίνητρα για να υπάρχει έναν καλύτερο μέλλον ώστε τα παιδιά μας να μείνουν στον τόπο τους, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Παράλληλα, εστίασε και ειδικά σε όλα τα κολλημένα έργα και τις υποδομές της Μεσσηνίας εκεί όπου ανέφερε πως πολλά πρέπει να γίνουν απαριθμώντας τις προτεραιότητες που πρέπει να μπουν δομημένα και άμεσα ώστε η περιοχή να ξεκολλήσει από την κατάσταση «των υποσχέσεων που την άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ», όπως συμπλήρωσε.