TOP

Π. Ντίντα: “Έχω το πάθος και το όραμα να εργαστώ για το καλό του τόπου μου”

Δυναμικά, συνεχίζει την προεκλογική της εκστρατεία η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στη Μεσσηνία Παναγιώτα Ντίντα, η οποία πραγματοποιεί περιοδείες και επισκέψεις σε όλο το νομό, συναντώντας από κοντά τους πολίτες και τους φορείς του τόπου, καταγράφοντας ανάγκες και προβλήματα και ιεραρχώντας λύσεις. Νέος άνθρωπος, επιστήμονας, σύζυγος και μητέρα, η αντιδήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφια βουλευτής, γνωρίζει καλά τις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής, καθώς η Καλαμάτα στον τομέα της Πολεοδομίας στον οποίο υπηρέτησε για χρόνια, λειτουργούσε πάντα υποστηρικτικά στους περισσότερους Δήμους της Μεσσηνίας, με αποτέλεσμα να έχει εικόνα ακόμη και για την πιο μικρή περιοχή.

Η υποψήφια βουλευτής, μιλώντας στον Best 97.3 και τη Γεωργία Αναγνωστοπούλου εστίασε στις ανάγκες που υπάρχουν στο νομό, για τις οποίες όπως επεσήμανε θα.. τρέξει προσωπικά, τονίζοντας πως πρέπει να βελτιωθεί το ενδονομαρχιακό οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας, ειδικά όταν θέλουμε να μιλάμε για τουριστική ανάπτυξη και σε αυτήν την κατεύθυνση, εστίασε στην αναβάθμιση του αεροδρομίου και των λιμανιών, για να σταθεί και στο θέμα της ασφάλειας, το οποίο ανέδειξε ως μείζον. «Η παραβατικότητα σε πολλές περιοχές είναι ανυπόφορη, με τους κατοίκους να βάζουν κάγκελα και να νιώθουν φυλακισμένοι στα ίδια τους, τα σπίτια», δήλωσε η κα Ντίντα, τονίζοντας πως η ΝΔ στοχεύει στην ενίσχυση της αστυνόμευσης. Χαρακτηριστικές, ήταν οι αναφορές της και στον πρωτογενή τομέα, με παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν ειδικά για το ελαιόλαδο και την στήριξη των αγροτών στο σύνολό τους, δίνοντας έμφαση στις υποδομές που έχουν μείνει στάσιμες στο νομό, όπως αυτή του Φιλιατρινού φράγματος.

Ειδική μνεία έκανε και σε άλλα κοινωνικά ζητήματα, όπως τη φυγή των νέων στο εξωτερικό, αναλύοντας το πρόγραμμα του κόμματος για την προσέλκυση επενδύσεων που θα βοηθήσουν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και φυσικά, στις υποδομές της Μεσσηνίας και κυρίως τα μεγάλα οδικά έργα. Ως νέος άνθρωπος η Παναγιώτα Ντίντα, κάλεσε όλους να ψηφίσουν, παίρνοντας τη ζωή τους, στα χέρια τους, τονίζοντας πως οι εποχές των ευχολογίων και τα χαμόγελα που επηρέασαν την ψήφο μας τα τελευταία χρόνια, ήρθε η ώρα να τα αφήσουμε πίσω… «Προσωπικά, μπήκα στο στίβο αυτό γιατί με νοιάζει να βρίσκω στη Μεσσηνία περισσότερους συμμαθητές και συμφοιτητές μου, όταν περπατάω στο δρόμο, αφού τώρα, συναντώ ελάχιστους και θέλω μέσα από την καρδιά μου να βοηθήσω σε αυτόν τον αγώνα! Έχω το πάθος και το όραμα να εργαστώ για το καλό του τόπου μου», δήλωσε καταληκτικά, καλώντας όλους να τη στηρίξουν να κάνει το όνειρο αυτό, πραγματικότητα.